Klaipėdos "Akropolyje" - mugės ir šokių festivalis

Klaipėdos "Akropolyje" - mugės ir šokių festivalis

50 moksleivių šokių kolektyvų iš Klaipėdos, Kretingos, Palangos, Šilutės miesto ir rajono, Gargždų, Raseinių ir Vėžaičių šeštadienį rinksis Klaipėdos „Akropolyje“, kur vyks šokių festivalis „Sidabrinė snaigė 2014”.

„Gruodžio mėnesį Klaipėdos „Akropolyje“ bus kaip niekada daug renginių – pradedant populiariosiomis diskotekomis Ledo arenoje ir baigiant puponautų Kalėdų planeta Frostika, kuri bus įrengta vienoje iš prekybos ir pramogų centro alėjų“, - pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Jau kitą savaitę „Akropolyje“ pradės šurmuliuoti ir tradicinė tautodailininkų ir amatininkų mugė. Šiemet joje dalyvaus daugiau nei pusšimtis amatininkų, kurie siūlys daugybę rankų darbo dirbinių – nuo Kalėdinių žaisliukų, kalvystės darbų, keramikos dirbinių iki rūkytų mėsos gaminių, moliūgų uogienės, kalėdinių meduolių ir pyragų.

Kalėdinė tautodailininkų mugė „Akropolyje“ vyks gruodžio 8-14 dienomis.

Prie suaugusiųjų mugės gruodžio 12 dieną, penktadienį, prisijungs ir Klaipėdos moksleiviai, kurie „Akropolyje“ surengs „Gerumo akciją: moksleivių Kalėdinių darbų parodą-mugę“. Apie 80 moksleivių iš Klaipėdos miesto ir rajono mokyklų parodos metu eksponuos ir prekiaus savo padarytais darbeliais. Dalis jų uždirbtų pinigų bus paaukota gyvūnų globos namams „Būk mano draugas“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder