Klaipėdiečiai šėlo klausydamiesi auksinių hitų

Klaipėdiečiai šėlo klausydamiesi auksinių hitų

Klaipėdos "Švyturio" arenoje šeštadienio vakarą nostalgiją praėjusio šimtmečio pabaigos muzikai jaučiantys klaipėdiečiai šėlo klausydamiesi dviejų muzikos grandų – atlikėjo Thomaso Anderso ir grupės „Smokie“ atliekamų laiko patikrintų hitų.

Pirmieji scenoje pasirodė klasikinio roko legendos – „Smokie“.

Daugiau nei keturiasdešimt metų gyvuojanti grupė „Smokie“ yra viena žinomiausių Europos grupių iki šių dienų – tai tikrai nemažas pasiekimas šiuolaikiniame nepastoviame muzikos pasaulyje. "Smokie" iki šiol sėkmingai koncertuoja visame pasaulyje, kuria naujas dainas ir leidžia albumus. Nors per visą gyvavimo laikotarpį grupei teko patirti visko - ir pakilimą į aukštumas, ir nuosmukį, šiuo metu jie yra vis dar pilni jėgų bei entuziazmo. Tuo įsitikino ir į "Švyturio" areną šeštadienį atėję klaipėdiečiai.

Išties, grupės "Smokie" nariai šeštadienio vakarą buvo itin energingi bei linksmai nusiteikę. Vos pasirodę scenoje jie pradėjo kviesti publiką šėlti, kelti rankas į viršų, ploti, šokti ir dainuoti.

Ilgai to daryti rokeriams tikrai neteko, mat jie publikai dovanojo geriausius savo hitus - „Living Next Door to Alice“, „I'll Meet You at Midnight“, „Oh Carol“ ir daugelį kitų.

Audringai klaipėdiečių sutiktas ir antroje koncerto dalyje pasirodęs atlikėjas T. Andersas, publikai geriau žinomas kaip legendinės grupės „Modern Talking“ narys. Jis - vienas iš nedaugelio vokiečių atlikėjų, pelniusių šlovę ir savo tėvynėje, ir visame pasaulyje.

Su grupe „Modern Talking“ T. Andersas išleido nemažai singlų, pasiekusių daugybės šalių topų penketukus. Didžiausias grupės hitas „You're my Heart, You‘re my Soul“ topų viršūnėje karaliavo net 81 šalyje. T. Andersas yra pardavęs daugiau nei 125 milijonus albumų kopijų, skaičiuojant grupės ir solo įrašus. Per visą muzikavimo laikotarpį jis yra gavęs daugybę apdovanojimų.

T. Andersas visuomet išlieka savimi. Gerbėjai visame pasaulyje žavisi T. Andreso tikrumu ir nuoširdumu, kuriuo jis spinduliuoja savo koncertuose.

Nors T. Andersas Klaipėdoje atliko ne vieną naują dainą, publika be abejo labiausiai džiaugėsi, šėlo ir ošė klausydamasi senų ir puikiai žinomų grupės „Modern Talking“ kūrinių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder