“Jūsų bachūras“ Borisas Moisejevas sugrįžo

“Jūsų bachūras“ Borisas Moisejevas sugrįžo

Nors šeštadienio vakarą „Švyturio arenoje“ vykusiame legendinio Rusijos atlikėjo Boriso Moisejevo koncerte ir buvo laisvų vietų– atėjusieji nesigailėjo nė minutės. Kaip ir visada Rusijos "grandas" publikai dovanojo įspūdingą šou.

Vienas ryškiausių ir originaliausių Rusijos estrados dainininkų – Borisas Moisejevas – po trijų metų pertraukos vėl koncertavo Lietuvoje. Šeštadienį jo įspūdingu reginiu gėrėjosi Klaipėdos žiūrovai.

Nors šį sykį Rusijos legenda nedaugžodžiavo, visgi prisiminė vieną kitą lietuvišką frazę: „Aš jus myliu, klaipėdiečiai“, - nors ir ne visai taiyklingai, bet nuoširdžiai keletą kartų kartojo B. Moisejevas.

Susilaukiantis daugybės kritikos ir ne mažiau teigiamų vertinimų šokėjas, choreografas, dainininkas, artistas, rašytojas ir aktorius savo įspūdingu pasirodymu ir šį sykį salėje nepaliko abejingų – publika negailėjo plojimų, o kad jie skambėtų darniai, pats B. Moisejevas vis rankomis "pamušdavo" taktą.

„Davai, davai“, - ragino publiką nesnausti energingasis atlikėjas. Atsidėkodami jam, už gražią programą žiūrovai glėbiais nešė gėles.

Kone dvi valandas vykusiame koncerte Rusijos žvaigždė atliko ir naujausius, ir jau seniai hitais tapusius kūrinius. Ovacijų sulaukė visiems puikiai žinoma daina „Golubaja luna“ (liet. „Žydras mėnulis“, - Aut. past.), taip pat atlikėjas pagerbė Rusijos aktorę Liudmilą Gurčenko, atlikdamas jų kadaise kartu dainuotą dainą „Peterburgas-Leningradas“.

Dainininkas scenoje ilgam nepasilikdavo vienas. Šou jam padėjo kurti įspūdingi šokėjų pasirodymai bei trijų seserų smuikininkių grupė.

Įspūdingos video projekcijos, besikeičiantys kostiumai, estetika ir už širdies griebiančios dainos. Nors pats dainininkas su publika bendravo santūriai, visgi ekrane pasirodžiusios ir dainose skambėjusios frazės: „Aš sugrįžau“, „Aš gyvensiu dabar“ priminė publikai, kad visai neseniai šis atlikėjas patyrė insultą ir klinikinę mirtį, tad šie jo koncertai – dovana ne tik žiūrovams, bet ir pačiam B. Moisejevui.

„Aš jūsų bachūras“, - Rusijos estrados žvaigždė atsisveikindamas neatsispyrė pagundai priminti Klaipėdos publikai legendinę savo frazę.

Spalio 23 d. B. Moisejevas surengs dar vieną pasirodymą Vilniuje.

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder