Į senamiestį kviečia mugė ir linksmi renginiai

Į senamiestį kviečia mugė ir linksmi renginiai

Nors oras ir žvarbokas, savaitgalis Klaipėdoje turėtų būti linksmas.

Senamiestyje šeštadienį ir sekmadienį 8-17 val. klegės Klaipėdos Kaziuko mugė. Visi kviečiami į uostamiestį pasitikti pavasario, juk Kazimierinės – pirmoji po žiemos prabundančio miesto šventė!

Sekmadienį Atgimimo aikštėje - Klaipėdos etnokultūros centro rengiamos Užgavėnės - Morės rinkimai. Nuo 14 val. galėsite susipažinti su pretendentėmis į Morės postą, balsuoti už patikusią kandidatę, įsivelti į linksmas persirengėlių provokacijas, gomurį pamaloninti tradiciniais Užgavėnių patiekalais ir kaip reikiant pasiautėti.

16 val. numatytas Morės rinkimų rezultatų paskelbimas ir nugalėtojos pagerbimas ugnimi. Atėję į renginį, klaipėdiečiai galės deklaruoti gyvenamąją vietą, paklius į agitacinius rinkimų štabus, kur knibždės velniai, raganos, giltinės, maumai, arkliai, ožkos, gervės, meškos, įvairūs užsieniečiai, ubagai, daktarai, vestuvininkai ir kitos būtybės.

Ar pavyks per šiuos rinkimus išvengti korupcinių elementų, paaiškės šventės metu. Rinkimų aktualijas praneš aikštėje girdimas Užgavėnių radijas „Tararai”.

Balsavimo eigą stebės asociacija „Darbinės pirštinės”.

Atiduok balsą Morės rinkimuose, tačiau nepamiršk: kad ir ką išrinktum, pavasaris vis tiek ateis!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder