Į pirmąjį reisą "Muzikuojantį keltą" ves bardai

Į pirmąjį reisą "Muzikuojantį keltą" ves bardai

Rytoj, šeštadienį, birželio 18 d. 20 val. į pirmąjį šių metų reisą leisis vienas populiariausių uostamiesčio laivų - "Muzikuojantis keltas", garsėjantis puikia atmosfera, unikaliu valsu ant vandens ir, žinoma, turininga visos vasaros programa, kurią šiemet atidaro populiarusis bardų Kosto Smorigino ir Olego Ditkovskio duetas.

Nuo studijų laikų pažįstami atlikėjai į Klaipėdą atveža laiko patikrintų dainų programą, paįvairintą naujausiais kūriniais, įtrauktais į liepą pasirodysiantį K. Smorigino "Albumą", kuriame bus sudėta 15 dainų pagal poeto Rimvydo Stankevičiaus eiles.

Duetas "Muzikuojančio kelto" įguloje yra nuo pirmojo jo sezono, tačiau pernai daugelio lauktas pasirodymas neįvyko dėl audros. Šiemet, tikimasi, orai muzikantams ir publikai bus palankūs. Anot K. Smorigino, koncertai kelte - graži idėja ir puiki susitikimo su klausytojais vieta. O. Ditkovskio manymu, "Muzikuojantis keltas" publiką traukia savita atmosfera, o atlikėjus - galimybe pasirodyti tikslinei auditorijai, nes tokių koncertų gerbėjai nepraleidžia.

"Nesame atlikėjai, kurie eitų pataikavimo publikai keliu, tačiau visuomet įdomu stebėti jos reakciją į vieną ar kitą kūrinį. Todėl kaskart programą paįvairiname naujomis dainomis ir kaupiame vertinimus", - kūrybos virtuvės subtilybėmis dalijosi O. Ditkovskis.

Bendravimas su klausytojais - nuolatinės harmonijos paieškos, bet dueto tarpusavio ryšys jau seniai yra itin harmoningas. Daugelį metų bendradarbiaujantys atlikėjai vienas kitą supranta iš pusės tono. "Vaizdžiai tariant, esame kaip šeima, - sutinka O. Ditkovskis. - Todėl pasirodymuose kaskart plėtojame savo muzikinį pašnekesį. Sutarimo dėka nuolat gerėja ir atlikimo technika."

"Muzikuojantis keltas" (keltas "Nida") išplaukia iš Šiaurės rago, ties Kiaulės nugara sušoka valsą, o prie Jūros vartų romantiškai palydi saulę. Bilietus platina "Bilietų pasaulis". Koncerto dieną bilietai parduodami dvi valandos prieš koncertą mobilioje kasoje Šiaurės rage. Informacija teikiama mob. tel. 8 648 28911 bei el. paštu [email protected], interneto svetainė - www.muzikuojantiskeltas.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder