Gruodžio 30-ąją  Švyturio areną drebins grandiozinis koncertas - „Šventinė dovana“

Gruodžio 30-ąją Švyturio areną drebins grandiozinis koncertas - „Šventinė dovana“

....kam ieškoti dovanos, kai yra koncertas – „ŠVENTINĖ DOVANA“

- Na, bet gal čia toks sunkus renginys? Čia simfoninis orkestras, klasikiniai dainininkai...

- O kas nors esat matę  per televiziją simfoninio orkestro koncerto transliaciją iš Vienos. Esat girdėję kaip linksmai jie atlieka koncerto pabaigoje Radeckio maršą? Tai va – Radeckio maršas bus !  Ir bus dar daug linksmos ir nuotaikingos muzikos. Taip iš tiesų – muzikos ! Prisipažinkite, ar visi nors kartą gyvenime esate matę ar girdėję tikrą simfoninį orkestrą? Jeigu atvirai – tai koncerte praktiškai nereikia visiškai nieko kito , jei groja simfoninis orkestras. Tačiau čia dar laukia puikus susitikimas su Maestro Virgilijumi Noreika, žavingu ir publikos mylimu Liudu Mikalausku. O kur dar charizmatiškasis smuiko virtuozas Zbignevas Levickis. Tai čia vis dar kalbame apie pirmąją koncerto dalį.

Antroje gi dalyje išvysime pirmo ryškumo Lietuvos pramoginės muzikos žvaigždes Ingą Valinskienę ir Ovidijų Vyšniauską. Tad galite būti tikri – šventė bus! Ir šią šventę su pasitikėjimu galima vadinti ŠVENTINE DOVANA.

Jei atvirai – tai tokio puikaus šventinio koncerto Klaipėdoje dar nėra buvę. Jame pirmą kartą vienoje scenoje derės populiarioji klasika su klasikine populiarąja  muzika. Ir šis derinys užkaitina publiką, tarsi atominė elektrinė. Įspūdis lieka ilgam, ypač tiems, kurie „bijo“ simfoninio orkestro ir susiduria su juo pirmą kartą.

Padovanokite šią ŠVENTINĘ DOVANĄ savo artimiesiems, draugams, mylimiesiems. Jei nenorite niekam dovanoti  - galų gale – pasidovanokite sau švenčių proga. Patikėkite – būsite dėkingi sau ir renginio organizatoriams – ATM KOMPANIJAI.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder