Ąžuolyno kvartale – Atvelykio šventė

Ąžuolyno kvartale – Atvelykio šventė

Šeštadienį Ąžuolyno kvartalo gyventojai šventė Atvelykį. Kaip ir dera šiai šventei vyko margučių ridenimo varžybos bei tvirčiausio ir gražiausio margučio rinkimai. Be to tėveliai su vaikais kūrė savo kvartalo velykinį margutį.

Prisiminti šv. Velykų tradicijas ir draugėn susiburti Klaipėdos Ąžuolyno kvartalo gyventojus pakvietė daugiabučius namus rajone administruojanti įmonė "Ąžuolyno valda", prisidedanti prie socialinės iniciatyvos "Mūsų kiemas".

"Surengti šventę Ąžuolyno kvartale nusprendėme neatsitiktinai. Tai – pakankamai jaunas rajonas, gyvena daug iniciatyvių šeimų su mažais vaikais. Rudenį Ąžuolyne įrengėme vaikų žaidimų aikštelę, kurioje dabar pastoviai renkasi vaikų būriai. Prieš Kalėdas – puošėme eglutę ir atėjo Kalėdų senelis. Į tokias šventes žmonės labai noriai renkasi. Puiki proga ne tik smagiai pasibūti vaikams, prisiminti tik ką prabėgusias šventes, bet ir tėveliams susipažint, pabendrauti kaimynams" – sakė Mindaugas Genys, Nacionalinės pastatų administratorių asociacijos Klaipėdos regiono atstovas.

Ta pačią dieną panašios šventės džiugino ir sostinės gyventojus.

"Mūsų kiemas" - socialinė iniciatyva, įkurta Nacionalinės pastatų administratorių asociacijos (NPAA) narių. Iniciatyvos tikslas - bendromis gyventojų ir administratorių pastangomis atgaivinti daugiabučių aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.

"Mūsų kiemo" iniciatyva įrengiamos vaikų žaidimų aikštelės, treniruokliai senjorams gryname ore, atnaujinamos lauko krepšinio aikštelės įvairiuose Lietuvos miestuose, organizuojami įvairūs renginiai ir konkursai daugiabučių namų gyventojų bendruomenėms.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder