Auksinės estrados šou

Auksinės estrados šou

Kone įspūdingiausias metų koncertas laukia klaipėdiečių ir miesto svečių balandžio 26 d. „Švyturio arenoje“, kurio metu net dvidešimt populiariausių 20 Lietuvos estrados atlikėjų pasirodys viename koncerte. Renginį ves charizmatiškasis Vytautas Šapranauskas.

Šio unikalaus projekto metu išvysitescenos legendas ir ryškiausius jų šlagerius. Lietuvos estrados žvaigždžių plejada, skambiausios dainos ir puikių emocijų užtaisas su geriausiu šalies humoristu ir renginių vedėju Vytautu Šapranausku  viename įspūdingame metų projekte! Neeilinė proga Klaipėdoje, įspūdingoje „Švyturio arenos“ scenoje, išvysti atlikėjus, kurių muzika džiugina jau ne vieną gerbėjų kartą. Net trijų valandų trukmės programa ir neįkainojami įspūdžiai.

Projektas „Auksinės estrados šou“ – tai visų laikų geriausių šalies atlikėjų ir žinomiausių jų kūrinių, virtusių šalgeriais, koncertas, kuriuos žino ne tik kartu su šia muzika užaugę, bet net ir jaunosios kartos atstovai. Vien suskambėjus šių kūrinių akordams daugelis uždainuoja kartu, nes šių dainų melodija ir žodžiai visiems puikiai žinomi, o atlikėjai mylimi, į jų koncertus ir šiandien susirenka pilnos salės gerbėjų.

Koncerte savo kūrinius, po 2-3 geriausias savo dainas atliks tokios estrados žvaigždės, kaip Stasys Povilaitis,Kastytis Kerbedis, Žilvinas Žvagulis,Irena Starošaitė, Ovidijus Vyšniauskas, Simonas Donskovas, Arvydas Vilčinskas, Romas Dambrauskas, Birutė Petrikytė, Viktoras Malinauskas,Rytis Cicinas,Steponas Januska,Egidijus Sipavicius,Kestutis Jablonskis,Antanas Čapas. Visu pajėgumu prie šių atlikėjų prisijungs elitinės estrados grupės: „Vairas“, „Rondo“, „Pelenai“. Renginiui dar daugiau šarmo ir geros nuotaikos suteiks geriausias Lietuvos renginių vedėjas, puikus aktorius ir nepakartojamas humoristas Vytautas Šapranauskas.

Neeilinį reginį garantuos įspūdingas šviesų šou, didžiulė scena ir didžiulė daugiatūkstantinė žmonių minia, šėlstanti pagal žinomiausius visų laikų estrados kūrinius.

Susidomėjimas šiuo koncertu jaučiamas nuo pat pirmosios jo dienos, mat į renginį liko nepardoti tik paskutiniai 500 bilietų.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder