"Atviros jaunimo erdvės" duris atvėrė jau daugiau nė 7 tūkst. kartų

"Atviros jaunimo erdvės" duris atvėrė jau daugiau nė 7 tūkst. kartų

Klaipėdos jaunimo centras "Atviros jaunimo erdvės" švenčia savo penkerių metų gimtadienį. Šia proga centro kolektyvas visus kviečia į savo penkmečio šventę, kuri vyks lapkričio 28 d. 17.30 val. "Atvirose jaunimo erdvėse" (I. Simonaitytės g. 24).

Nors Lietuvoje jaunimo centrų populiarumas auga, o jų skaičius didėja, Klaipėdos miesto Atviros jaunimo erdvės kol kas yra vienos iš pirmųjų Lietuvoje, o Klaipėdos mieste – vienintelės. Čia jaunimas visiškai nemokamai gali naudotis patalpomis, įranga, dalyvauti įvairiose rengiamose akcijose, šventėse ir, žinoma, naudotis kvalifikuotų jaunimo darbuotojų žmogiškaisiais ištekliais.

Neseniai savo pajėgas įrangos atžvilgiu papildžiusi muzikos grupių repeticijų ir įrašų studija kasdien sulaukia vis daugiau lankytojų - kuriasi naujos grupės. Tikimasi, jog netrukus atsidarysianti kino studija sutrauks dar daugiau jaunimo. Klaipėdos jaunimo centro žurnalistų būrelis "Atvirose jaunimo erdvėse" žada filmuoti bei montuoti įvairiausius reportažus, kurti muzikinius klipus, žinoma, kviečia prisijungti ir naujus narius. Atsinaujinusi šokių salė kviečia įvairių stilių šokėjus, na, o kino mėgėjai savo akis gali paganyti šeštadieniais. Ne be prieglobsčio lieka ir kovos menų mylėtojai, kadangi čia vyksta ir sporto treniruotės. Be viso to čia galite žaisti stalo tenisą, savo kūrybinį potencialą išreikšti kūrybinėse dirbtuvėse, dalyvauti mokymuose, stovyklose bei diskusijose. Klaipėdos suaugusiųjų gimnazija gera širdimi leidžia naudotis savo sporto sale, kur galima žaisti krepšinį ir salės futbolą.

Klaipėdos jaunimo centro "Atviros jaunimo erdvės", skaičiuojančios jau penkerius sėkmingo gyvenimo metus, kviečia Klaipėdos miesto jaunimą prisijungti prie veiklų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder