Atsipūsti "Muzikuojančiame kelte" kviečia "Čilinam"

Atsipūsti "Muzikuojančiame kelte" kviečia "Čilinam"

Ateinantį šeštadienį, liepos 14-ąją, "Muzikuojančiame kelte" svečiuosis trijų pašėlusių vyrukų - Ramūno Rudoko, Mariaus Jampolskio ir Stano - kompanija "Čilinam", priversianti visus kelto lankytojus ne tik linguoti pagal muzikos ritmą, bet ir smagiai kvatotis.

Dviejų neabejotinai dainingų aktorių R. Rudoko ir M. Jampolskio bei Lietuvoje itin garsaus atlikėjo Stano humoristinis trio, pavadintas "Čilinam", simpatijas pelnė vos susibūręs ir Lietuvoje jau spėjo surengti gausybę anšlaginių koncertų.

"Čilinam" - tai trijų smagių vyrukų kolektyvas, kurio pagrindinis tikslas - kad klausytojai ir žiūrovai iš koncertų išeitų laimingi. Mes atliekame pačias populiariausias lietuviškas ir užsienietiškas dainas, tačiau ne šiaip jas perdainuojame, o pateikiame jas visiškai kitaip - su savitu humoro, lengvos ironijos prieskoniu. Tarp atliekamų dainų taip pat turime ką smagaus nuveikti ir papasakoti, todėl liūdna tikrai nebūna. Būtent tokį mūsų pasirodymą - smagų, gaivų ir vasarišką - išvys ir "Muzikuojančio kelto" lankytojai", - pasakojo vienas iš grupės narių Stano.

Tiesa, atlikėjas šypsodamasis pabrėžė, jog koncertas bus būtent toks, kokį ir nupasakojo - kupinas humoro ir ironijos: "Jeigu kažkas tikisi nuobodžiai intelektualaus vakaro ar sunkaus roko pasirodymo, tai šis koncertas ne jiems."

"Muzikuojančiame kelte" su scenos partnere Irūna yra tekę koncertuoti tik M. Jampolskiui. Stano ir R. Rudokas čia pasirodys pirmąjį kartą. Stano tikino, jog neįprastos aplinkos nesibaimina: "Vieną kartą jau esame koncertavę laive. Pasirodėme tautiečiams Londone. Teko kūrinius atlikti laive, plaukiančiame Temzės upe. Ne tik dirbome savo darbą, bet ir patyrėme didžiulį malonumą, pamatėme visus svarbiausius Londono objektus. To paties tikimės ir iš "Muzikuojančio kelto" Klaipėdoje - kad teks ne tik dirbti, bet ir patirti patiems malonių įspūdžių."

Informacija

"Muzikuojantis keltas" (keleivinis keltas "Nida") tradiciškai laukia šiauriniame rage. Kuršių mariomis plaukia Kiaulės Nugaros link, sušokęs tradicinį valsą, keltas juda prie jūros vartų, kur keleiviai gali pamojuoti besileidžiančiai saulei. Koncerto pradžia - 20 val., trukmė - 2 val. Bilietai platinami visose "Bilietų pasaulio" kasose. Koncerto dieną dvi valandas prieš koncertą bilietai parduodami mobilioje kasoje šiauriniame rage, perkėloje. Daugiau informacijos - www.muzikuojantiskeltas.lt, tel. +370 648 28911.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder