Apsivilkti meilės drabužį

Apsivilkti meilės drabužį

"Šv. Valentino diena - ypatinga proga atvirai kalbėti apie švelnumą, laisvę ir meilę. Dažnai bijome, kad tai pernelyg sentimentali tema, tačiau nereikia bijoti, nes meilė yra gyvenimo esmė. Todėl privalome apie tai kalbėti kuo daugiau", - sako režisierė Dalia Kanclerytė, antrus metus iš eilės kviečianti į nemokamą šv. Valentino dienai skirtą renginį "Meilė niekada nesibaigia" .

Pasak D. Kanclerytės, renginio idėją įkvėpė popiežiaus Benedikto kalba apie tai, jog mes šioje žemėje audžiame gijas tos meilės audinio, kuriuo apsirengsime Amžinybėje.

"Atėjome čia tam, kad mylėtume. Meilė mums reikalinga kaip oro gurkšnis, vanduo, duona kasdieninė. Esame laisvi sąmoningai pasirinkti meilės kelią. Tik dalindamiesi meile suteiksime laimės kitiems, patys tapsime laimingi ir ausime amžiną Meilės drabužį", - sako D. Kanclerytė.

Vasario 12 d. 17 valandą Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36) renginyje "Meilė niekada nesibaigia" Meilės drabužį aus dainininkė Indrė Dirgėlaitė, kuri specialiai šiam vakarui sukūrė ir muziką, gitaristas Rokas Jackūnas, mimas Aleksas Mažonas, saksofonininkas Sigitas Stalmokas, smuikininkė Skaistė Čilinskaitė. Renginyje taip pat dalyvaus Lauros Garaščenko šokio studijos "Judesio erdvė" ir šokio teatro "Padi dapi fish" šokėjos, senovines polifonines giesmes atliks ansamblis "Decorata". Meilės drobių audėjus ir Meilės drabužių siuvėjus pristatys ir Ilonos Nagrodskytės bei Dalios Kanclerytės sukurtos vaizdo projekcijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder