Ant “Muzikuojančio kelto” denio ir plataus profilio kietuviškos scenos veikėjų šou

Ant “Muzikuojančio kelto” denio ir plataus profilio kietuviškos scenos veikėjų šou

„Čilinam“- trijų smagių vyrukų kolektyvas, kurio pagrindinis tikslas - kad klausytojai ir žiūrovai iš jų koncertų išeitų laimingi. Ir kodėl gi ne ? Kai trys pašėlę bičai, žinomi pramogų pasaulio veidai, scenoje dainuoja, šoka, pokštauja, trykšta energija, ir visa tai - tik gyvai, žiūrovų tarpe abejingų nelieka. Nuo gausos gerbėjų lūžtančios salės įrodė, kad atlikėjų humoras - kiekvieno skoniui.

“Lietuviai turi gerą humoro jausmą, ir jeigu publikos nepasiseka prajuokinti, artistas gali kaltinti tik save“, - teigė humoristinio šou narys, aktorius Ramūnas Rudokas, kartu su dainininku Stano bei aktoriumi Mariumi Jampolskiu liepos 6 d. 20.30 val. pakviesiantys į žaismingą pasirodymą „Muzikuojančiame kelte“.

“Vieta kelte unikali tuo, kad žiūrovas, jeigu jau ateina - išplaukiam į marias, ir jis nebeturi pasirinkimo, per bortą nešoks, vienintelis dalykas, ką gali daryti, tai džiaugtis, linksmintis kartu su artistais, muzikantais. Bendra pakili nuotaika apima visus, ir būna labai linksma”,- šmaikštavo šios smagios trijulės narys M. Jampolskis.

“Mes atliekame pačias populiariausias lietuviškas ir užsienietiškas dainas, tačiau ne šiaip jas perdainuojame, o pateikiame jas visiškai kitaip - su savitu humoro, lengvos ironijos prieskoniu. Tarp atliekamų dainų taip pat turime ką smagaus nuveikti ir papasakoti, todėl liūdna tikrai nebūna. Būtent tokį mūsų pasirodymą - smagų, gaivų ir vasarišką - išvys ir „Muzikuojančio kelto“ lankytojai“, - pasakojo vienas iš grupės narių Stano.

Tiesa, atlikėjas šypsodamasis pabrėžė, jog koncertas bus būtent toks, kokį ir nupasakojo - kupinas humoro ir ironijos: „Jeigu kažkas tikisi nuobodžiai intelektualaus vakaro ar sunkaus roko pasirodymo, tai šis koncertas ne jiems.“

Neabejotina, kad liepos 6 d. grupės “Čilinam” humoristinis šou “Akis už akį” ant “Muzikuojančio kelto” denio paliks tik pačius gražiausius ir šilčiausius prisiminimus apie kartu šauniai praleistą vasaros laiką …

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder