Andrius Kulikauskas ir grupė "Kuli Family" koncertuos Švyturio menų doke

Andrius Kulikauskas ir grupė "Kuli Family" koncertuos Švyturio menų doke

Vasario 22 d., trečiadienį, 19 val. Švyturio menų dokas savo žiūrovus kviečia apsilankyti nuotaikingame, stipriai vitaminizuotame žinomo atlikėjo ir kompozitoriaus Andriaus Kulikausko ir grupės Kuli Family koncerte "Būn tep".

Koncerte bus grojamos gerai žinomos ir negirdėtos Andriaus Kulikausko autorinės dainos. Daugumos dainų arba aranžuočių autorius – pats A. Kulikauskas. Kad dainos suskambėtų dar trankiau, Žemaitijos bardas ryžosi suburti naują, siautulingą grupę "Kuli Family", kurią sudaro režisierius Aidas Giniotis ir teatro laboratorijos "Atviras ratas" aktoriai.

Atlikėjas Andrius Kulikauskas publikai gerai žinomas jau ne vieną dešimtmetį ir vien tik iš įspūdingos šukuosenos, bet ir iš reikšmingų muzikai darbų – drauge su maestro Vytautu Kernagiu įkūrė legendinį "Dainos teatrą", surengė ne vieną įspūdingą koncertą, sukūrė visą pluoštą įsimintinų dainų, dalyvavo įvairiuose muzikiniuose projektuose.

Tik gera, nuoširdi muzika, senos ir naujos autorinės dainos, energijos ir geros nuotaikos užtaisas – visa tai išgirsite ir pajausite alternatyvioje Švyturio menų doko erdvėje, kaip visada kitokioje, neįpareigojančioje ir tinkančioje kiekvienam. Pageidautina su savimi atsinešti gerą nuotaiką.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder