“Aktorių trio” – su prasmingos muzikos lauktuvėmis

“Aktorių trio” – su prasmingos muzikos lauktuvėmis

Emocijas šiltai suvirpinantis akustinių gitarų skambesys, gilūs tekstai ir svaiginanti sodrių balsų energetika – visa tai spalio 13 d., šeštadienį, sutilps renginių salėje „Vakaris“. Jaukioje erdvėje su pajūrio publika po solidžios petraukos susitiks „Aktorių trio“ – Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis.

Vasaros pabaigoje Vilniaus universiteto Botanikos sode surengtas kolektyvo koncertas buvo anšlaginis – sutraukė apie pusantro tūkstančio gerbėjų. Anot K.Smorigino, paskutinis „Aktorių trio“ pasirodymas Klaipėdoje buvo surengtas bene prieš penkerius metus. Tai žinant akivaizdu, kad proga „Vakaryje“ vėl pasimėgauti savo mylima muzika ir charizmatiškų asmenybių draugija – išties neeilinė.

„Tai bus geriausių, laiko ir mūsų publikos patikrintų autorinių dainų ir baladžių koncertas. Jei nenuskambėtų „Akacija“, „Paukščiai“, „Aš mylėjau tave tau nežinant“, mums tikrai nebūtų atleista. Visgi bisui būsime paruošę ir kelias naujos kūrybos dainas“, – kalbėjo K.Smoriginas.

Legendinio kolektyvo, kuris nuo 1995 m. žinomas „Aktorių trio” vardu, gerbėjų ašis – brandūs žmonės, vertinantys poeziją ir muziką, kuri neįsileidžia banalumo. Žiupsnelis lengvos ironijos, truputis nostalgijos, patyrimai, atpažįstami daugeliui ir žadinantys norą stabtelti, įsižiūrėti, įsiklausyti – išsyk atpažįstamas kūrybinis braižas patrauklus ne tik vyresnio amžiaus žmonėms, bet ir akademiniam jaunimui, kuris jaučia tikrųjų vertybių ir praturtinančio bendravimo troškulį.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder