Klaipėdos uostas – kruizų parodoje Hamburge

Klaipėdos uostas – kruizų parodoje Hamburge

Hamburge prasidėjo tris dienas truksianti tarptautinė kruizinio turizmo paroda „Seatrade Europe 2017“, kurioje pristatomas ir Lietuvos uostamiestis. Tai didžiausias kruizinio turizmo renginys Europoje, kuriame dalyvauja kruizinės laivybos linijų, kelionių agentūrų, laivų statybos pramonės, kruizinių uostų ir kitų susijusių sektorių atstovai iš įvairių pasaulio šalių. Iš viso – 250 dalyvių.

Parodoje dalyvauja Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras, įmonės „Limarko“, „Klaipėdos Mėja“, „Krantas Travel“ ir „Klaipėdos laivų remontas“. Klaipėdiečių stendas parodoje užima 18 kv. m. Renginio organizatorių buvo atrinkta 20 uostų, tarp jų ir Klaipėdos uostas, kurie penktadienį dalyvaus pranešimų konkurse. Jo metu per keletą minučių uostai pristatys kruizinę laivybą.

„Pagrindinis dalyvavimo šiame renginyje tikslas – pristatyti mūsų uostamiestį kaip patrauklų kruiziniams turistams. Parodos metu turime puikią galimybę susitikti su kruizinių linijų, kelionių agentūrų atstovais ir sužinoti jų lūkesčius bei pageidavimus, turime galimybę pristatyti naujienas. Kruizinių turistų srautas Klaipėdoje pastaraisiais metais auga, tad galime pasidžiaugti bendru Uosto direkcijos, miesto savivaldybės bei Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro įdirbiu“, – teigia Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Rinkodaros skyriaus viršininkė Kristina Gontier.

Šį sezoną mūsų uostamiestį iš viso turėtų aplankyti 63 kruiziniai laivai, o keleivių skaičius, tikimasi, pasieks 75 tūkst. Kruizinės laivybos sezoną savo atvykimu turėtų užbaigti kruizinis laineris „AIDAvita“ spalio 12 dieną. Pernai Klaipėdos uoste apsilankė 52 kruiziniai laivai, atplukdę rekordinį skaičių – apie 64 tūkstančius turistų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder