“Vakaryje” – gerai pažįstama ir staigmenų kupina Jurga

“Vakaryje” – gerai pažįstama ir staigmenų kupina Jurga

Viena įdomiausių lietuviškosios scenos dalyvių, kurios talento liudininkai – gausus nuoširdžių gerbėjų būrys ir visas glėbys muzikinių apdovanojimų, gruodžio 13 d., ketvirtadienį, savo ypatinga energija užlies „Vakario“ salę. Jurga Šeduikytė čia pristatys staigmenomis bei puikiai žinomomis dainomis turtingą gyvo garso programą.

Klaipėdoje pirmąkart suskambės naujausias atlikėjos kūrinys, gimęs bendradarbiaujant su muzikos prodiuseriu Leonu Somovu – „Laiko nėra“. Naująjį singlą jau šiltai įvertino Vilniaus ir Kauno publika.

Kalbėdama apie vizitą pajūryje atlikėja pažymėjo, kad koncerto mozaika aprėps platų spektrą: skambės pajūriečiams naujiena taipogi tapsiantis kūrinys „So Blue“, kuriam buvo sukurtas ir rudens pradžioje pristatytas vaizdo klipas, ir „Seniai toli“, „5th Season“ bei dar kelios dainos, harmoningai papildžiusios pagrindinę programą.

„Su muzikantais dabar esame po nedidelio koncertinio turo, tad jaučiamės stipriai, tvirtai. Kai atlikėjas nuoširdžiai pasiilgęs koncertų, publika tą jaučia, vyksta labai intensyvi apytaka...“, - įsitikinusi J.Šeduikytė.

Atlikėja su šypsena kalbėjo, kad aplankyti gimtąjį pajūrį, labiausiai nuo Vilniaus nutolusias Lietuvos geografines platumas, jai visad smagu, nors tie vizitai ganėtinai reti. Visgi surimtėjusi pridūrė: „Pastaruoju metu man pradėjo daugiau reikšti jūra. Dainavimas čia gyvenantiems žmonėms reikalauja daugiau susikaupimo, atidumo“.

Didžiųjų žiemos švenčių laukimas daugeliui užuot dovanojęs pakilios ramybės tampa lenktynėmis prekybos centruose, muzikantams tai - koncertų piko metas. J.Šeduikytė tvirtino turinti imunitetą kalėdinę nuotaiką aptemdyti galinčioms aplinkybėms. „Yra du paprastai dalykai, kurie man padeda neišprotėti. Pirma, dovanomis visuomet pasirūpinu iš anksto. Antra, esu iš tų, kuriems dainavimas – nesvarbu, kokia tai diena ar proga, - teikia daug nuoširdaus džiaugsmo“.

Besibaigiantys 2012-ieji J.Šeduikytei jau „programuoja“ būsimus metus. Naujasis singlas „Laiko nėra“ – pavasarį pasirodysiančio albumo pranašas. Su L.Somovu šiuo metu įrašinėjamas studijinis darbas bus jau penktasis aštuntus metus kuriančios atlikėjos diskografijoje.

2005-aisiais Jurga debiutavo su „Aukso pieva“ ir jau po dvejų metų buvo apdovanota „MTV Europe Music Awards“ statulėle kaip geriausia Baltijos šalių atlikėja. Tai – tik vienas iš daugelio Jurgos talento įvertinimų tarptautiniu ir Lietuvos mastu.

 

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder