Tomas Eigertas: „Tikiuosi klaipėdiečių palaikymo“

Tomas Eigertas: „Tikiuosi klaipėdiečių palaikymo“

Rugpjūčio pabaigoje startavęs LNK televizijos šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ ant parketo atviliojo ne vieną šokių debiutantą. Vienas iš jų – uostamiesčio vaikinų grupės „Pikaso“ narys Tomas Eigertas.

Vos prieš mėnesį save vadinęs medžiu dėl šokių virstančiu kiek lankstesniu krūmu Tomas ir dabar tikino nesijaučiantis pernelyg savimi pasitikintis. „Kuo toliau eini, tuo labiau atrodo, jog mažiau moki. Žinoma, rezultatai geri, galime tuo pasidžiaugti, tačiau tobulėti yra kur ir tai būtina daryti. Džiaugiuosi, jog dabar galime statyti vis įdomesnius šokius, įtraukti daugiau elementų, išmaniau apžaisti, vizualizuoti, kažką naujo parodyti žiūrovams“, - teigė „Pikaso“ narys.

Nors vaikinas įprastai ir nestokoja energijos, laiko dėl šokių viskam jau nebeužtenka. Nebėra kada galvoti apie pasimatymus, draugus, įvairius pasilinksminimus. „Juk be šokių, koncertų ir kitų užsiėmimų dar turiu ir darbą – esu socialinis darbuotojas senelių namuose. Po darbo dienos skubu į repeticijas, o joms pasibaigus apie kažką kitą galvoti net negalėčiau, juk žinau, kad vėl anksti ryte reikės būti darbe“, - šypsojosi Tomas.

Paklaustas, ar dėl pernelyg riboto laiko ir mintis užvaldžiusių šokių jo nekeikia likę grupės „Pikaso“ nariai Haroldas ir Deividas, vaikinas juokėsi: „Kiek žinau, pakeisti manęs nauju grupės nariu jie kol kas dar neketina. Be to, ir aš pats stengiuosi grafiką susidėlioti taip, kad grupės veikla pernelyg nenukentėtų. Derinu kiek spėju.“

Projekte Tomas pasirodo su profesionalia šokėja Nerile Senulyte. Nors iki šiol tikino, jog su partnere puikiai sutaria, dabar pripažįsta, jog kartais tenka ir pasipykti: „Natūralu, jog smulkių pykčių ir nesusipratimų neišvengiame. Tiesiog sunku atlaikyti įtampą. Tačiau apsipykę visada susitaikome ir į sceną žengiame švariomis galvomis“, - pasakojo Tomas.

Kiek daugiau įtampos Tomas patiria susidurdamas su projekto vertinimo komisija. Tomo ir Nerilės porai ne kartą teko išgirsti kandžių komisijos, o ypač jos pirmininkės šokėjos Editos Daniūtės, replikų. Tomas ne kartą jos kritikuotas už gražuoliuko įvaizdį.

„Tokie jos pasisakymai mano atžvilgiu nėra kompetentingi. Akivaizdu, jog ji turi mėgiamus ir nemėgiamus projekto dalyvius ir pagal tai juos vertina. Ji bando prilipdyti man tuščio gražuoliuko saldainiuko etiketę. Tai nėra tiesa, ji manęs nepažįsta ir turėtų vertinti mano šokį, o ne tai, ką aš veikiu gyvenime ar kaip atrodau“, - piktinosi Tomas.

Nepaisant kelių negatyvių smulkmenų, vaikinas džiaugiasi galimybe mokytis šokti ir sulaukia didžiulio palaikymo: „Šeima mane palaiko visur ir visada. Be to, sulaukiu didžiulio palaikymo ir dirbdamas senelių namuose. Tikiuosi, kad ir visi klaipėdiečiai mane palaiko, juk "Pikaso" visada buvo ir bus uostamiesčio grupė“, - šypsojosi Tomas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder