Teilor Svift laimėjo "Grammy" apdovanojimą už geriausią metų albumą

Teilor Svift laimėjo "Grammy" apdovanojimą už geriausią metų albumą

JAV atlikėja Teilor Svift (Taylor Swift) su albumu "1989" laimėjo šių metų "Grammy" apdovanojimą geriausio muzikos albumo kategorijoje, skelbia BBC. Dainininkei trokštamą apdovanojimą atnešęs albumas buvo išleistas 2014 m., t.y., per vėlai, kad būtų galėjęs varžytis dėl "Grammy" pernai, todėl dainininkė buvo nustebinta tokios sėkmės.

T. Svift taip pat tapo pirmąja moterimi, laimėjusia tą patį "Grammy" apdovanojimą du kartus. Apdovanojimų ceremonijos metu Los Andžele JAV dainininkė taip pat pelnė prizus metų pop vokalo albumo ir metų vaizdo klipo (su daina "Bad Blood") kategorijose.

Reperis Kendrikas Lamaras (Kendrick Lamar) susišlavė net penkis "Grammy" prizus - daugiausiai šiais metais.

Britų dainininkas Edas Šyranas (Ed Sheeran) laimėjo savo pirmuosius du "Grammy" apdovanojimus metų dainos ir geriausio solo atlikėjo kategorijose su daina "Thinking Out Loud".

JAV roko grupė "Alabama Shakes" tapo trigubais laimėtojais. Jie apdovanoti už geriausią alternatyvios muzikos albumą, o grupės kūrinys "Don't Wanna Fight" pripažintas geriausia roko daina ir geriausiu roko muzikos atlikimimu.

Britų roko grupė "Muse" pelnė "Grammy" apdovanojimą už geriausią roko albumą ("Drones"). JAV atlikėjas Tonis Benetas (Tony Bennett) šiais metais gavo savo jau 18-ąjį "Grammy" prizą - šįkart geriausio tradicinio pop vokalo albumo kategorijoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder