Svarbiausi MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimai atiteko Džastinui Timberleikui

Svarbiausi MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimai atiteko Džastinui Timberleikui

JAV dainininkui Džastinui Timberleikui (Justin Timberlake) atiteko pagrindinės šių metų MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimų (MTV video awards) statulėlės, praneša BBC.

Dž. Timberleiko dainos "Mirrors" vaizdo klipas buvo pripažintas metų geriausiuoju. Be to, atlikėjas buvo pagerbtas apdovanojimu už visos karjeros nuopelnus. Dž. Timberleikas gavo iš viso keturias statulėles ir apdovanojimo ceremonijos scenoje atliko dainą su savo buvusia grupe "'N Sync".

Scenoje pasirodė po klubo operacijos pasveikusi Leidi Gaga (Lady Gaga). Dainininkė per savo pasirodymą spėjo net keturis kartus persirengti. Vis dėlto daugiausia dėmesio socialiniuose tinkluose sulaukė provokuojantis 20-metės atlikėjos Maili Sairus (Miley Cyrus) pasirodymas.

Grupės "One Direction" daina "Best Song Ever" buvo išrinkta geriausia šios vasaros daina. Prizą už geriausią vyro atlikėjo vaizdo klipą gavo Bruno Marsas (Bruno Mars) su daina "Locked Out of Heaven", o Teilor Svift (Taylor Swift) dainos "I Knew You Were Trouble" klipas buvo pripažintas geriausiu moters atlikėjos klipu.

Geriausiu popmuzikos vaizdo klipu pripažintas Selenos Gomes (Selena Gomez) "Come and Get It", geriausias hiphopo klipas - Mekelmoro (Macklemore) ir Rajano Luiso (Ryan Lewis) "Can't Hold Us". Duetas taip pat buvo apdovanotas už dainos "Same Love" vaizdo klipą, kuris buvo pripažintas geriausiu vaizdo klipu su socialine potekste.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder