"Pikaso" kibo į pagalbą Kalėdų seneliui

"Pikaso" kibo į pagalbą Kalėdų seneliui

Vaikinų grupė "Pikaso" pristato dainos "Milijonai metų" vaizdo klipą. Praėjusią savaitę jau buvo pasirodęs vaizdo klipo anonsinis filmukas, sukėlęs daugybę klausimų tiek grupės socialiniame tinkle, tiek tarp gerbėjų.

Gerbėjai susirūpino, kodėl vaizdo klipe vaikinai yra vaizduojami kaip plėšikai, propaguoja smurtą, tačiau grupės nariai ramina, jog tikrasis vaizdo klipas turi laimingą pabaigą ir spinduliuoja kalėdine dvasia.

"Tai savotiškas lietuviškas Grinčo Kalėdų variantas. Plėšikų vaidmenys tik iš pradžių atrodo grėsmingi, tačiau vėliau paaiškėja, jog knygos vagiamos Kalėdų senelio nurodymu. Jis pradžioje atrodo tarsi mafijos bosas, tačiau paaiškėja, jog knygos skirtos vaikams, o ir tie patys pistoletai -

šokoladiniai. Klipe Kalėdų senelį suvaidino Klaipėdos dramos teatro aktorius Rimantas Pelakauskas.", - linksmą siužetą nupasakojo "Pikaso" nariai.

Vaikinai tikino, jog į šį vaizdo klipą reikėtų žvelgti kaip į mini filmuką. Jame tikrai nepropaguojamas smurtas. Visas siužetas - tik fantazijos vaisius. Grupė stengiasi, kad jos dainų vaizdo klipuose visada būtų nuo pradžios iki galo atspindima tam tikra istorija. Taip buvo ir su dainos "Rugpjūtis" vaizdo klipu.

Vaizdo klipas buvo filmuojamas modernia kino kamera. Dėl vaizdo klipo kokybės stengėsi ne tik scenarijaus autorius ar technikos specialistai, bet ir patys "Pikaso" nariai. Haroldui teko suvaidinti šuolį į važiuojantį automobilį. Tai jis padarė pats - nebuvo naudojamasi nei dublerių, nei kaskadininkų paslaugomis.

Vaikinai primena, kad dainos "Milijonai metų" vaizdo klipas kartu pristato ir naujausią grupės albumą "Muzika mylėti(s), kuris grupės gerbėjus pasieks jau gruodžio 9 d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder