Niujorke išdalyti MTV vaizdo klipų apdovanojimai

Niujorke išdalyti MTV vaizdo klipų apdovanojimai

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį JAV Niujorko mieste buvo išdalyti kasmetiniai MTV vaizdo klipų apdovanojimai. Sekmadienio vakarą vykusių MTV apdovanojimų ceremonijos metu triumfavo amerikiečių ritmenbliuzo atlikėja ir dainų tekstų autorė Beyonce, skelbia "Billboard".

Beyonce už "Formation" - labiausiai per visą jos karjerą politiškai motyvuotą kūrinį, kuriame reiškiamas solidarumas pilietinių teisių judėjimui "Black Lives Matter" (BML), pelnė geriausio metų vaizdo klipo apdovanojimą. "Formation" apdovanotas ir už geriausią choreografiją, kinematografiją, geriausią montažą bei režisūrą.

Ši apdovanojimų ceremonija - Beyonce triumfo naktis. Dainininkė nustebino minią atlikdama ilgesnį nei 16 minučių pasirodymą. Ji su kūriniu "Hold up" triumfavo ir geriausio moters vaizdo klipo kategorijoje. Be to, atlikėja už kūrinį "Lemonade" pelnė geriausio ilgos trukmės vaizdo klipą apdovanojimą.

Geriausio vyro vaizdo klipo apdovanojimą pelnė Kalvinas Harisas (Calvin Harris) ir jo kūrinys "This Is What You Came For", įrašytas kartu su dainininke Rihanna.

Apdovanojimas už geriausią bendradarbiavimą atiteko merginų grupei Fifth Harmony ir reperiui Ty Dolla $ign už kūrinį "Work From Home".

Geriausiu hiphopo vaizdo klipu pripažintas reperio Drake "Hotline Bling".

Debiutanto vaizdo klipo kategorijoje pergalę šventė muzikos grupė DNCE.

Grupė Fifth Harmony kartu su reperiu Fetty Wap ir kūrinys "All in My Head (Flex)" laimėjo vasaros hito apdovanojimą.

Roko grupės Coldplay daina "Up&Up" apdovanota už geriausius vaizdo efektus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder