Marius ir Irūna ir vėl stebins bei žavės klausytojus

Marius ir Irūna ir vėl stebins bei žavės klausytojus

Klaipėdos Žvejų rūmuose gruodžio 27 d., 17 val., televizijos žiūrovų numylėtiniai Marius ir Irūna ir vėl stebins bei žavės klausytojus savo nepakartojamu muzikiniu darnumu bei romantiškai kibirkščiuojančiomis aistromis.

Visų laikų geriausias ir populiariausias duetas pristato debiutinį albumą „Auksinis duetas“ ir visas populiariausias TV projekto „Žvaigždžių duetai“ dainas. Teatralizuota koncertinė programa su naujausiomis ir populiariausiomis dainomis, parodijomis ir entnografinėmis teatralizuotomis muzikinėmis miniatiūromis paliks neišdildomus įspūdžius ir gerą nuotaiką.

Lietuvos kino bei teatro aktorius, televizijos laidų bei renginių vedėjas M. Jampolskis 2005-aisiais buvo pripažintas geriausiu jaunu menininku bei apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“, o 2008 metais jis tapo geriausiu metų kino aktoriumi ir apdovanotas „Sidabrine gerve“. Kartu su savo partnere, grupės „Studentės“ nare, TV projektų vedėja I. Puzaraite klausytojams dovanos įsimintiną populiariausių dainų vakarą, kupiną jaunatviškos energijos, nuoširdžių emocijų ir taiklaus muzikinio humoro. Koncerto metu skambės kūriniai, padėję duetui iškovoti auksinį mikrofoną.

Bilietus platina „Tiketa“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder