"Mango" atšaukia koncertus

"Mango" atšaukia koncertus

Šį mėnesį suplanuoti keturi pasirodymai Vilniuje, Druskininkuose, Alytuje ir Šiauliuose neįvyks: „Mango“ atšaukia koncertus ir perkelia juos į lapkritį.

Grupės narės nusprendė atsižvelgti į rekomendaciją vengti masinių susibūrimų ir renginių uždarose patalpose: „Šiandien Lenkijos Vyriausybė priverstinai atšaukė visus masinius renginius, mums pakanka apdairumo ir be draudimų“.

Koronavirusas kelia grėsmę ne tik į koncertus susirinkusiems gerbėjams ir pačioms dainininkėms, bet ir iš Londono planavusiai atskristi Viktorijai.

„Nors situacija Jungtinėje Karalystėje dėl COVID-19 kol kas yra rami ir toli gražu neprimena aplinkybių, susidariusių Italijoje, į Lietuvą turėčiau skristi lėktuvu, o oro uostai yra paskelbti padidintos rizikos zonomis. Manau, kad šiandien turime būti sąmoningi visi iki vieno, rūpintis ir saugoti savo ir kitų žmonių sveikatą“, - sako Viktorija.

Prieš savaitę naują albumą išleidusios „Mango“ merginos įsitikinusios, kad atšaukti koncertai – tik papildoma atsargumo priemonė, o situacija dėl COVID-19 Lietuvoje ir toliau bus kontroliuojama bei valdoma.

Visą papildomą informaciją apie perkeltų į rudenį koncertų datas ir vietas bilietus įsigiję gerbėjai ras svetainėje bilietai.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder