Lapkritį pasirodys naujas grupės "Antis" albumas

Lapkritį pasirodys naujas grupės "Antis" albumas

Viena populiariausiu visu laiku Lietuvos grupiu „Antis“ lapkricio menesi po ketveriu metu pertraukos isleis savo nauju dainu albuma „Baisiai dziugu!“. Jau ateinancia savaite muzikantai pristatys ir nauja radijo singla „Zaislas“. Vasara grupe surenge koncertus didziausiuose salies vasaros festivaliuose, kuriuos rugsejo pradzioje vainikavo soliniu koncertu sostines Katedros aiksteje.

Savo naujaji albuma „Antis“ pristatys gruodzio 7 diena, sestadieni, koncertu Vilniaus „Lofte“, i kuri nuo rytojaus 10 val. ryto galima isigyti bilietus „Tiketoje“. Ruosdamasi pristatymo koncertui grupe lapkricio 30 diena surengs pasirodyma Panevezio klube „Tauros loftas“.

Beveik visa spalio menesi „Anties“ muzikantai praleido irasu studijoje, kur buvo irasomos ne tik naujos dainos, bet ir tvarkomas Katedros aikstes koncerto irasas, kuris taip pat bus isleistas DVD ir CD formatais. Tuo tarpu naujasis grupes albumas „Baisiai dziugu!“ pasirodys CD, vinilo ploksteles ir skaitmeniniu formatais.

Ankstesnis „Anties“ albumas – muzikines utopijos „Zuikis Pleibojus“ garso takelis – buvo isleistas 2009 metais ir zinomas is hitu „As pasitaisysiu“ ir „Sparnai“. 2007 metais „Antis“ pribloske muzikos gerbejus po 17 metu sugrizusi su nauju dainu albumu „Anciu dainos“, kuris padovanojo hitus „Mes rimti!“, „Burzujus“, „Auksinis Buda“ ir „Girtuoklis“.

Nauji „Anties“ kuriniai, sia vasara jau skambeje grupes koncertuose, sulauke itin palankaus kritiku vertinimo, o grupe gerbejus nustebino pasunkejusiu ir siuolaikisku skambesiu, kuris atsispindes ir naujame albume „Baisiai dziugu!“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder