Klaipėdos dangus apsiverkė prieš Candy Dulfer

Klaipėdos dangus apsiverkė prieš Candy Dulfer

Jei prieš porą metų Klaipėdos pilies džiazo festivalyje koncertuojant saksofono deivei Candy Dulfer žiūrvams teko kęsti neįprastą birželiui šaltį, tai šįkart jie buvo išbandyti stipria liūtimi.

Kai kurie žiūrovai šio išbandymo neišlaikė ir patraukė namo nesulaukę festivalio kulminacijos, kiti pabandė susirasti prieglobstį festivalio rėmėjams skirtoje palapinėje, o treti, kurių buvo daugiausiai, nepabūgo smarkaus lietaus ir mėgavosi saksofono virtuozės ir jos komandos šou.

C. Dulfer jau pasirodymo pradžioje konstatavo, jog nors scena ir stovi kitoje vietoje, tačiau šalia jos - tokie pat šilti žmonės, kaip ir tada, kai ji Klaipėdoje lankėsi pirmą kartą.

Publika įsišėlo nuo pat šios pasaulinės žvaigždės pasirodymo pradžios, o suskambus pirmiesiems hito "Lily was here" akordams, kaip ir prieš porą metų Teatro aikštėje, taip ir dabar Kruzinių laivų terminale sušvietė daugybė mobiliųjų telefonų, kuriais susirinkusieji ėmė įamžinti šios kūrinio skambėjimą. 

Viso pasirodymo metu C. Dulfer daug kartų kartojo lietuviškąjį "ačiū". Matyt, iš tiesų klaipėdietiška publika jai padarė gerą įspūdį, nes ilgai šaukti "bisui" jos neteko.

Beje, vilniečiai ir visi kiti šį sekmadienį, birželio 8-ąją, norintys pasiklausyti C. Dulfer koncerto Valdovų rūmų kiemelyje, turės sumokėti mažiausiai 89 litus. Brangiausi bilietai kainuoja 309 litus.

Šiltai publikos buvo sutikti ir šeštadienį prieš C. Dulfer pasirodę vokiečiai JAZZANOVA, Sheila Raye Charles bei kartu su ja keletą kūrinių, tarp kurių, žinoma, buvo ir "What a wonderful world", atlikęs Vytautas Grubliauskas-Kongas.

Beje, šiemet ryškiai atskleidė dar vienas iš Kruzinių laivų terminalo, kaip naujosios festivalio vietos, pranašumas - čia suskambo laivų džiazas. Prie Sheilos ir Kongo terminale labai sėkmingai savo sirenomis prisijungė laivai "Šakiai" ir "Lotas".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder