Išskirtinė operos solistų Nomedos Kazlaus ir Oscar Marin dovana Klaipėdos muzikos gurmanams

Išskirtinė operos solistų Nomedos Kazlaus ir Oscar Marin dovana Klaipėdos muzikos gurmanams

Klaipėdos muzikiniame teatre gruodžio 16 d. 17 val. vyks šventinis koncertas „Pakelkim mes taurę linksmybių!”, kuriame dainuos tarptautinį pripažinimą pelnę operos solistai Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus (sopranas) ir Oscar Marin (tenoras, Ispanija).

Abu solistai daug kartu koncertavę su operos legenda Montserrat Caballe (Montserat Kabaljė), nuolat kviečiami dainuoti garsiausiose Europos koncertų salėse bei festivaliuose.

Žymūs operos solistai Oscar Marin bei Nomeda Kazlaus su pianistu Linu Dužinsku parengė ypatingai nuotaikingą ir žaismingą Naujųjų metų programą, joje - populiariausi, garsiausi, publikos mėgstamiausi kūriniai: dainos, arijos, duetai iš operų, operečių, miuziklų ir sarsuelų (ispaniškų operečių). Taip pat laukia muzikinės staigmenos!

Po Nomedos Kazlaus ir Oscar Marin koncerto Klaipėdoje kritikai rašė:

„Tokio koncerto Klaipėdoje kaip šį šeštadienį drąsiai galima sakyti – nėra buvę. Su Montserrat Caballe palaiminimu sėkmingai garsiausias Europos sales užkariaujanti Nomeda Kazlaus ir tenoras iš Ispanijos Oscar Marin visiškai nuginklavo Klaipėdos publiką, kuri neatsispyrusi poros talentui, žavesiui ir šilumai keletą arijų klausėsi atsistojusi ir negailėjo nuoširdžių plojimų bei gėlių.

Tikriausiai kitaip ir būti negalėjo. Ir ne tik dėl talento, meistrystės, bet ir dėl artistų dosnumo. Nomeda Kazlaus ir Oscar Marin žavėjo ne tik meistrišku sugebėjimu aprėpti vieno vakaro metu be galo platų ir žanrų, ir stilių, ir balso diapazono prasme repertuarą. Ne mažiau publiką žavėjo artistų sugebėjimas nebijoti atverti širdį – rodyti emocijas ne tik atliekant kūrinį, bet ir bendraujant tarpusavyje, su dirigentu, orkestru ir publika“ (Nika Aukštaitytė, „Muzikos barai“, 2009).

Bilietus platina www.bilietai.lt

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder