Išdalyti MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimai

Išdalyti MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimai

Sekmadienį Los Andžele įteikti kasmetiniai MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimai, metų vaizdo klipu pripažintas Mailės Sairus (Miley Cyrus) "Wrecking Ball".

Apdovanojimą už geriausią vyro atlikėjo vaizdo klipą pelnė Edas Šyranas (Ed Sheeran) ir Farelas Viljamsas (Pharrell Williams) už savo kūrinio "Sing" vizualizaciją. Moterų kategorijoje statulėlę už geriausią vaizdo klipą pelnė popatlikėjos Keti Peri (Katty Perry) klipas "Dark Horse".

Geriausio roko grupės vaizdo įrašo grupėje nenugalima buvo Naujosios Zelandijos atlikėja Ela Jelič Okonor (Ella Yelich-O'Connor), geriau žinoma savo scenos slapyvardžiu Lorde. Apdovanojimą Lorde pelnė už kūrinio "Royals" vaizdo klipą.

Kanadiečių reperiai Dreikas (Drake) ir Madžidas Džordanas (Majid Jordan) nugalėjo geriausio hiphopo vaizdo klipo kategorijoje, su savo daina "Hold On, We Are Going Home".

Geriausiai bendradarbiavusiais atlikėjais pripažinti Bejonsė (Beyonce) ir reperis Džei Zy (Jay Z), kartu pasirodę "Drunk in Love" dainos įraše. Bejonsė taip pat gavo MTV statulėlės už geriausią kinematografiją ir vaizdo klipą, kuriame geriausiai perduodama socialinė žinutė (abi "Love Hurts").

Vaizdo klipu su geriausia choreografija pripažinta australų pop- ir džiazo atlikėjos Sijos Furler (Sia Furler) kūrinys "Chandelier". Statulėlę už geriausią režisūrą pelnė "Dj Snake" ir reperio Lil Džono (Lil John) vaizdo klipas "Turn Down For What", o geriausių vaizdo efektų kategorijoje niekas negalėjo prilygti alternatyvaus roko ketvertukui "OK Go" klipui "The Writing's on The Wall".

Reperis Eminemas (Eminem) atsiėmė apdovanojimą už kūrinio "Rap God" montažą, tuo tarpu pankroko grupė "5 Seconds of Summer" nugalėjo geriausių dainos žodžių kategorijoje su kūriniu "Don't Stop".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder