Išdalyti MTV Europos muzikos apdovanojimai

Išdalyti MTV Europos muzikos apdovanojimai

Nyderlandų Amsterdamo mieste sekmadienio vakarą išdalyti MTV Europos muzikos apdovanojimai. Juose daugiausia dėmesio sulaukė JAV dainininkės Keitė Peri (Katy Perry) ir Mailė Sairus (Miley Cyrus), praneša "Billboard".

Abi atlikėjos laimėjo po vieną apdovanojimą ir surengė įspūdingus pasirodymus. K. Peri geriausios atlikėjos kategorijoje įveikė M. Sairus ir Leidi Gagą (Lady Gaga). M. Sairus buvo apdovanota už dainos "Wrecking Ball" vaizdo klipą.

Geriausio atlikėjo titulas ketvirtus metus iš eilės atiteko kanadiečiui Džastinui Byberiui (Justin Bieber). Reperis Eminemas (Eminem) gavo net du apdovanojimus. Amerikietis buvo išrinktas geriausiu hip-hopo muzikos atlikėju ir buvo apdovanotas kaip "Pasaulio ikona". Geriausia daina tapo Bruno Marso (Bruno Mars) "Locked out of Heaven", o "Geriausios alternatyvos" titulas atiteko grupei "Thirty Seconds to Mars".

Didžiausia vakaro staigmena buvo "Pasaulinio atlikėjo" kategorija, kurioje varžėsi viso pasaulio atstovai. Tarp 10 nominantų buvo visame pasaulyje populiarūs J. Byberis ir grupė "One Dirrection", bet apdovanojimą laimėjo Kinijos pop dainininkė Li Jučun (Li Yuchun), dar žinoma kaip Kris Ly (Chris Lee). "One Dirrection" gavo apdovanojimą geriausių pop atlikėjų kategorijoje.

Renginį vedė grupės LMFAO narys Redfū (Redfoo).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder