„BrainStorm“ po efektingo pasirodymo M.A.M.A. apdovanojimuose į Lietuvą sugrįžta savo koncertui

„BrainStorm“ po efektingo pasirodymo M.A.M.A. apdovanojimuose į Lietuvą sugrįžta savo koncertui

Populiariausios Baltijos šalių grupės statuso jau eilę metų nepaleidžiantys „BrainStorm“ šį savaitgalį Lietuvos metų muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2019 atliko efektingą pasirodymą kartu su lietuvių pamiltu „Daddy Was A Milkman“. Tačiau „BrainStorm“ gerbėjams kito karto ilgai laukti nereikės, nes Latvijos žvaigždės jau balandžio 4 d. Palangoje, Palangos koncertų salėje surengs įsimintiną savo 30-ies metų istoriją atspindintį koncertą „Muzika ir istorijos“.

„Dainuoti scenoje su man brangiu draugu Ignu buvo didelis malonumas. Dėka šio bendradarbiavimo apjungėme dvi dainas ir sukūrėme šaunų pasirodymą. Tam tikra prasme mes iš dalies nupiešėme balandį Palangoje vyksiančio koncerto eskizą. Iš tiesų groti šitiek daug žmonių yra puikus jausmas, dėl to pasirodymo nuotaika salėje buvo tiesiog nuostabi. Tikimės ją netrukus pakartoti!“, – džiugiai pasakojo grupės lyderis Renaras Kauperis.

„BrainStorm“ žada, jog „Muzika ir istorijos“ koncertas bus išskirtinis. Jam atlikėjai ruošiasi kurdami konceptualią programą, kuri sužavės klausytojus ne tik jų mėgstamiausiomis mintinai išmoktomis dainomis, bet ir unikaliu šou, kuriame bus pasitelkiami dar niekur neviešinti vaizdo įrašai iš grupės archyvo ir lengvoji dramaturgija.

Koncerte skambės visos svarbiausius grupės 30-mečio etapus atspindinčios dainos. „Lidmašīnas“ „My Star“, „Maybe“, „Nothing Lasts Forever”, „Wonderful Day”, „A Day Before Tomorrow”, „Colder”, „Thunder Without Rain” ir daugelis kitų, kurias „BrainStorm“ gerbėjai neabejotinai moka mintinai.

Šis pasirodymas pratęs „BrainStorm“ pavasario koncertų turą „Muzika ir istorijos“, po kurio grupė toliau keliaus po Jungtinės Karalystės ir Airijos miestus.

„BrainStorm“ nuo grupės susikūrimo yra išleidę 22 albumus įvairiomis kalbomis, o jų įsimintini koncertai tiek gimtojoje Latvijoje, tiek kitose šalyje surenka pilnas sales klausytojų. Todėl Balandžio 4 d. Palangoje, Palangos koncertų salėje grupė tikisi pradžiuginti ir Lietuvos publiką. Bilietus į šį „Muzika ir istorijos“ pasirodymą platina: Kakava.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder