Atgimusią "Bavariją" pasitiko aplodismentais

Atgimusią "Bavariją" pasitiko aplodismentais

Paauglystę, pirmąją meilę ar nedrąsius pasimatymus prieš gerą dešimtį metų patyrusieji klaipėdiečiai turėjo progą visa tai prisiminti susirinkę į vienam vakarui atgimusios klaipėdiečių grupės „Bavarija“ koncertą „Meilės angelai grįžta“.

Vasario 14-ąją legendine vadinama trijulė – Juozas Liesis, Deivydas Zvonkus ir Vilius Tarasovas – nuo pat pirmosios dainos priminė „Švyturio“ arenoje susirinkusiems klausytojams, kodėl „Bavarija“ buvo viena populiariausių Lietuvos grupių. Energingos melodijos, naujai suskambusios dainos apie meilę ir nuoširdus bendravimas iškart užvedė publiką.

„Norime surinkti į vieną vietą senus draugus, vėl būti drauge, šėlti ir linguoti, pasidalinti prisiminimais apie pačias gražiausias gyvenimo akimirkas, kas buvo taip svarbu ir ypatinga. Galbūt kas akies krašteliu pamatys savo pirmąją meilę ar puls į glėbį seniai matytam bičiuliui, klasiokui, kiemo draugui. Mes vėl visi kartu praleisime tas kelias ypatingas džiaugsmo valandas“, - laukimo nuotaikomis prieš koncertą dalijosi „bavarai“ Deivydas, Juozas ir Vilius.

Po dešimtmečio pertraukos scenoje pasirodę „bavarai“ juokavo, kad dešimt metų buvo užsiėmę žmonomis ir vaikais, bet galiausiai nusprendė, kad reikia bent trumpam grįžti į sceną.

Sekmadienį „Bavarija“ šventė ir savo pirmojo pasirodymo dvidešimtmetį, tad Klaipėdos publika galėjo išgirsti geriausias grupės dainas, kurių žodžiai iki šiol išlikę gerbėjų atmintyje. „Bavarams“ pritarė vokalo grupė „Capella A“ bei styginių kvartetas.

Publiką žavėjo ne tik seniai pamiltos dainos, bet ir ekrane už atlikėjų nugarų rodomos vaizdo projekcijos. „Bavarijos“ vyrukai dalijosi akimirkomis iš repeticijų ir vaikystės.

Per dešimt savo gyvavimo metų „Bavarija“ surengė daugiau nei 600 gyvo garso pasirodymų Lietuvoje bei užsienyje, išleido 10 studijinių albumų, įrašė aibę topuose karaliavusių singlų, kuriuos įsigijo daugiau nei ketvirtis milijono žmonių. „Bavarija“ pelnė gausybę įvairiausių apdovanojimų ir nominacijų – Geriausias debiutas, Perspektyviausia grupė, Geriausia daina, Geriausia Lietuvos metų grupė, Populiariausias albumas. „Bavarija“ yra vienintelė Lietuvoje, oficialiai net triskart įvertinta platininio disko apdovanojimu. Iki šiol niekas Lietuvoje to nėra pakartojęs.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder