Vaikų laisvalaikio centras kviečia į žaismingą festivalį

Vaikų laisvalaikio centras kviečia į žaismingą festivalį

Gegužės 8 d., sekmadienį, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras kviečia į festivalį "Žaisminga laisvalaikio diena", skirtą visiems - mažiems ir dideliems.

Festivalio startas - 13 val. prie Klaipėdos koncertų salės, esančiame parke. Čia į linksmybių sūkurį įtrauks "Menų miestelis". "Miestelio" gatvėse, alėjose ir skveruose įsikurs keli šimtai Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro ugdytinių. Svečius jie pakvies nusigrimuoti, lipdyti molį, karpyti karpinius, šokti ir išmokti dar daugelio kitų dalykų ar pasisemti idėjų stebuklingame "idėjų katile". Šventės dalyviai galės ne tik išmokti įvairiausių rankdarbių ir talentų, bet ir įsigyti įvairių vaikų pagamintų suvenyrų. Taip bus skatinami jaunųjų talentų verslumo įgūdžiai.

Klaipėdos koncertų salės fojė veiks fotoparoda, nušviečianti vaikų laisvalaikio centro ir šešių jo klubų - "Draugystė", "Liepsnelė", "Saulutė", "Švyturys", "Želmenėlis" ir "Žuvėdra" - veiklą.

Taip pat fojė šurmuliuojantys mimai ir gitaristai festivalio dalyvius pakvies į 15 val. prasidėsiantį įspūdingą koncertą. Čia vaikų laisvalaikio centro auklėtiniai, ne vieno tarptautinio konkurso, festivalio laureatai miesto bendruomenei padovanos pačius gražiausius savo pasirodymus - šoks, gros, dainuos, vaidins.

Į festivalį "Žaisminga laisvalaikio diena" kviečiamos šeimos su vaikais. Visi festivalio renginiai - nemokami, o šauni ir kūrybinga nuotaika garantuota.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder