Teatro sąjungoje - Valentino Masalskio ir jo mokinių vakaras

Teatro sąjungoje - Valentino Masalskio ir jo mokinių vakaras

Pirmadienį Teatro sąjungoje pasirodys jauniausieji Klaipėdos universiteto Menų fakulteto aktoriai, vadovaujami žinomo menininko ir pedagogo Valentino Masalskio.

V. Masalskis per 40 karjeros metų sukūrė daugybę išskirtinių vaidmenų, spektaklių, užaugino aktorių kartą ir paklojo tvirtus pagrindus Klaipėdos Jaunimo teatrui. Tačiau šį kartą V. Masalskis sostinės publikai norės papasakoti ne apie asmenines profesines patirtis, nuveiktus ir esamus darbus, o apie šiandienos jaunąją aktorių kartą.

Pirmoje vakaro programoje pirmo kurso aktorinio meistriškumo specialybės studentai kamerinėje Teatro sąjungos erdvėje pristatys pasirodymą "Pirmas žingsnis". Visus metus žingsnis po žingsnio mokydamiesi aktoriaus profesijos pagrindų, jaunieji menininkai parodys darbo su žinomu pedagogu rezultatus.

Antrojoje vakaro dalyje V. Masalskis drauge su savo studentais kvies susirinkusiuosius į atvirą diskusiją. Kels esminius klausimus apie šiandienos teatro problemas, apie atotrūkį tarp jaunosios ir vyresnės kartos, apie jauno menininko perspektyvas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder