Teatro mūza kviečiasi jaunimą

Teatro mūza kviečiasi jaunimą

VšĮ Antano Milinio jaunimo teatras "Aušra" taria "sudie" išlydimiems į didįjį gyvenimo kelią buvusiems ilgamečiams artistams ir sveikina ateisiančią naująją aktorių kartą.

Septynetą metų įvairių scenaristų bei režisierių spektakliuose vaidinę talentingieji jaunuoliai tęsia kelionę į neaprėpiamą meno pasaulį.

Vytauto Didžiojo universitete lituanistikos studijas pasirinkusi Daiva Visockytė tikino niekada neužmiršianti, kiek daug jos pasaulėžiūrai ir erudicijai, teatro pažinimui davė kūrybinė ir žmogiškoji patirtis "Aušros" teatre. Žana Gončar savojo identiteto ieško Jono Vaitkaus vadovaujamame teatro ir kino meistriškumo kurse. Simona Kirklytė išvažiavo į Londono kinematografijos institutą toliau siekti savo svajonės. Buvęs "aušrietis" Žygimantas Juchnevičius studijuoja Los Andželo kinematografijos institute.

Režisierius A. Milinis kviečia į teatrą visus užsikrėtusius teatro bacila ir norinčius išmokti aktorinio meno paslapčių, patirti premjerų, festivalių ir gastrolių jaudulį. Devintųjų klasių moksleiviai, norintys tapti trupės nariais, kviečiami į "Aušros" teatrą, įsikūrusį adresu Šaulių g. 14, kiekvieną darbo dieną 15-18 val. Telefonas pasiteirauti 8 689 83105.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder