Klaipėdiečiai pristato naujausius savo kūrinius

Klaipėdiečiai pristato naujausius savo kūrinius

Tęsdami gražią tradiciją Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Meno kiemo Tapybos kursų suaugusiesiems dalyviai surengė jau trečiąją savo darbų parodą "art Mix".

Praėjusią savaitę Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Meno skyriuje (J. Janonio g. 9) atidaryta paroda "art Mix" veiks iki vasario 15 d. Tad laiko ją apžiūrėti kiekvienas uostamiesčio meno gerbėjas turi pakankamai.

Parodoje pristatomi peizažus, portretus ir natiurmortus kuriančių bei dar tik pradedančių tapyti klaipėdiečių darbai. Taip pat galima išvysti ir jau pažengusių bei susipažinusių su pagrindinių tapybos meninių išraiškos priemonių naudojimo būdais, paveikslo kompozicijos ypatumais ir įvaldžiusių klasikinės aliejinės tapybos technikos išraiškos technologijas dailininkų kūrinius.

Pasak Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Meno kiemo Tapybos kursų suaugusiesiems dėstytojos, Klaipėdos universiteto Menų fakulteto docentės Irmos Leščinskaitės, žvelgiant į šiuos darbus, smagiausia matyti jų autorių tobulėjimą, gerėjančią kokybę ir techniką.

"Kursų lankytojams keliami dideli reikalavimai. Nėra taip, kad ateina ir gali tapyti ką tik nori. Pirmiausiai reikia įgyti tvirtus tapybos pagrindus, jos techniką išmokti nuo A iki Z. Ir parodoje eksponuojami tik tie darbai, kurie verti joje būti", - teigė docentė I. Leščinskaitė.

Iš viso Tapybos kursus suaugusiesiems lanko apie 15 pačių įvairiausių profesijų klaipėdiečių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder