Kaip plaukai gavo šansą pabūti ūsais

Kaip plaukai gavo šansą pabūti ūsais

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centre šiuo metu veikianti Salvadoro Dali darbų paroda įkvepia kūrėjus eksperimentams: jauna fotografė, reklamos kūrėja ir dizainerė paeksperimentavo Salvadoro Dali tema ir sukūrė savo plakatus parodai.

Ar girdėjote, kad Klaipėdoje vyksta S. Dali darbų paroda? Žinoma, nes esat žurnalistai. Ar pastebėjote šios parodos plakatą? Greičiausiai ne, nes jis toks pilkas ir liūdnas, kad pats Dali nubrauktų ašarą (originalus plakatas prisegtuke).

Ilgai neliūdėję nusprendėme mums svarbiai parodai sukurti savo plakato versiją.

Norėjome ją padovanoti parodos organizatoriams. Tačiau sužinojome, kad Klaipėdos kultūros komunikacijų centras turi laikytis parodą atvežusių organizatorių reikalavimų naudoti jų pateiktą parodos vizualą. Tad dovanos, net ir norėdami, priimti negalėjo, kad nepažeistų griežtos sutarties.

Todėl plakatu dalinamės su jumis ir visa interneto bendruomene. Ir dar kartą kviečiame į parodą, - rašo Eglė Šlipaitytė, sugalvojusi originaliai įprasminti šį kultūros įvykį.

Jos bendramintės - reklamos tekstų ir idėjų kūrėja Aistė Jūrė, fotografė ir meno vadovė Saida Končiūtė, dizainerė ir meno vadovė Miglė Rudaitytė.

Merginų versija.

Oficialus parodos plakatas. KKKC nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder