Jolitos Herlyn romane - meilės keliai ir Klaipėda

Jolitos Herlyn romane - meilės keliai ir Klaipėda

Buvusi klaipėdietė Jolita Herlyn, dabar gyvenanti Hamburge, juokaudama savo asmeninį gyvenimą vadina sudėtinga meilės meno mokykla tarpkultūrinėse erdvėse, kuri ją paskatino parašyti romaną "Trys mano vieninteliai". Jis knygynus turėtų pasiekti jau kitą mėnesį.

Ši knyga - tai romanas apie meilės kelius ir klystkelius, paremtas asmenine autorės patirtimi. Pirmą kartą ji ištekėjo studijuodama Maskvos Lomonosovo universitete filosofiją už argentiniečio lazerinės fizikos studento. Antrą kartą - dirbdama Kopenhagoje už vokiečio, banko vadovo.

Dvi santuokas skiria dvidešimt metų, šį laikotarpį J. Herlyn vadina savęs, gyvenimo prasmės ir savo vienintelio paieškų periodu. Toks pat metų skirtumas ir tarp dviejų jos sūnų. Karlui - 24, Jonui - 4.

"Kiekviena moteris, artėjanti prie penkiasdešimtmečio, yra sukaupusi pakankamai patirties, kad parašytų bent vieną knygą. Tas "Žemaitės amžius" paskatino ir mane. Nors rašyti ir skaityti mėgau nuo vaikystės. Augau tarp knygų, nes mama buvo bibliotekininkė. Pirmąją žinutę atspausdino "Lietuvos pionierius", kai man buvo devyneri. Joje rašiau, kad noriu tapti architekte kaip tėtis.

Draugės seniai ragino parašyti knygą. Aš vis atsikalbinėjau, sakiau, kad visi dabar rašo, kad yra daug geresnių žodžio meistrų

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder