"Intrus" fiesta Laikrodžių muziejaus kiemelyje

"Intrus" fiesta Laikrodžių muziejaus kiemelyje

Klaipėdos laikrodžių muziejaus kiemelyje jaunieji uostamiesčio šokėjai žada parodyti tai, kuo žavisi Europos šokių profesionalai. Šeštadienį Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo "Saulutė“ šokių studija "Intrus“ čia pristatys "street dance show" spektaklį "Pašok man tai..."

Pasak studijos atstovų, žiūrovų laukia įdomiausi "Intrus“ šokiai, pelnę apdovanojimus prestižiniuose konkursuose, taip pat šiuolaikiška Pelenės istorija, pagardinta šiuolaikiška muzika, originaliais sceniniais sprendimais, akrobatika ir įspūdingais fakyrų šou.

Spektaklio sumanymas "Intrus“ kilo pernai ruošiantis Europos disko bei "street dance show" čempionatui "Discoworld-2009“ Slovakijoje. Tuomet įvairaus amžiaus šokėjai geriausius savo pasirodymus sudėjo į vientisą programą, kurią apjungė bendras siužetas, ir prieš išvykdami į kelionę pristatė ją klaipėdiečiams. Šis darbas ir jo rezultatas taip patiko pačiai komandai bei spektaklio scena tapusio Klaipėdos laikrodžių muziejaus administracijai, kad sumanymą buvo nuspręsta išsaugoti ir išplėtoti.

Šis projektas – Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro festivalio "Žaisminga laisvalaikio diena“ ir Muziejų nakties programos dalis.

Įėjimas į renginį, kurio pradžia – 21 val., bus nemokamas. Renginio metu bus renkamos lėšos skirtos jaunųjų šokėjų kelionei į šokių čempionatą užsienyje finansuoti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder