Džiazo festivalis apsuko dar vieną ratą

Džiazo festivalis apsuko dar vieną ratą

Svečius išlydėjęs ir sceną išardęs XVI Klaipėdos Pilies džiazo festivalis atsisveikino, bet jo dalyviai neskuba pamiršti saulėto muzikinio savaitgalio įspūdžių.

Sekmadienį fiestą vainikavusi vaikų ir jaunimo džiazo šventė "Jaunoji džiazo banga", kurioje susiliejo 2000 Lietuvos vaikų ir jaunuolių balsų, festivalio vadovei Ingai Grubliauskienei - arčiausiai širdies esanti šiemetinio renginio dalis.

"Ypač džiugino neribotas vaikų entuziazmas", - sakė ji.

Paskutinieji jaunieji dainininkai Klaipėdą paliko pirmadienį, išsiveždami gausybę muzikinio savaitgalio įspūdžių. Jau pirmadienį festivalio rengėjus užplūdo daugybė dalyvių atsiliepimų bei padėkų.

Anot festivalio rengėjų, viešnage džiaugėsi ir į renginį suvažiavę džiazo grandai. "Sulaukėme pagyrimų dėl organizacijos, puikios publikos bei išskirtinės Teatro aikštės auros", - sakė I. Grubliauskienė.

Festivalio vadovė prisipažino, kad šiemet kaip niekad sklandžiai sekėsi bendrauti su miesto valdžia.

"Labai smagu buvo jausti visų klaipėdiečių geranoriškumą, - miestelėnams dėkojo ji. - Šiemetinis festivalis, palyginti su ankstesniais, finansiniu aspektu buvo kukliausias, tačiau visa tai atpirko žmogiškoji pagalba."

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder