Palangos koncertų salėje - nauja garso ir apšvietimo įranga

Palangos koncertų salėje - nauja garso ir apšvietimo įranga

Nuo šios vasaros Palangos koncertų salės renginių lankytojus pamalonins aukščiausios kokybės garsu ir vaizdu.

UAB Palangos koncertų salė pasirašė sutartį su Lietuvos scenos technikos grandais - įgarsinimo paslaugas teikiančia UAB "No Noise", kuri paslaugas teiks bendradarbiaudama su įmonėmis "Mex Pro" ir "Videoprojektai".

UAB "No Noise" yra Lietuvos scenos garso rinkos lyderė, aptarnaujanti pačius didžiausius scenos renginius Lietuvoje. Ji garsina "M.A.M.A" apdovanojimus, SEL, Jazzu, Lilas ir Innomine koncertus, asistavo tokių užsienio atlikėjų, kaip Andrea Bocelli, Mariah Carey, "Depeche Mode" koncertuose.

"Palangos koncertų salė - vienintelė tokia koncertų salė Lietuvoje, kurioje gali vykti tiek aukščiausio lygio klasikinės muzikos koncertai, dramos spektakliai, tiek popmuzikos ar roko koncertai. Taip pat TV projektų filmavimai, konferencijos, privatūs renginiai. Džiugu, kad kokybiškas garso ir apšvietimo paslaugas šioje salėje užtikrins savo srities profesionalai. Kompanijos "No noise", "Mex Pro" ir "Videoprojektai" pajėgios suteikti plačiausią garso ir apšvietimo paslaugų spektrą bei aukščiausios kokybės garantiją", - sakė R. Ambrulaitis.

"No Noise" savininkas Linas Kazlauskas sakė, jog Palangos koncertų salė aprūpinta aukščiausios kokybės įranga. "Šiuo metu salėje sumontuota bazinė įranga, kokia yra naudojama ir kitose Vakarų Europos valstybėse, tačiau mes ją galime modifikuoti, papildyti pagal organizatorių poreikius. Kartu su partneriais siūlome renginių organizatoriams visą paslaugų paketą: garsą, apšvietimą, vaizdą. Galime susitvarkyti tiek klasikinės muzikos koncertu, šokio ar dramos spektakliu, tiek grandioziniu roko muzikos šou ir užtikrinti, kad kiekvienas organizatorių pageidavimas bus įgyvendintas profesionaliai. Galime pasigirti, jog mūsų specialistai yra aukščiausios kvalifikacijos. Jie graibstomi ne tik Lietuvos, bet ir visos Europos muzikos bei šou rinkoje, kviečiami rengti pasaulinių žvaigždžių koncertų", - pristatė savo komandą L. Kazlauskas.

Ketvirtadienio popietę naujoji Palangos koncertų salės įgarsinimo ir apšvietimo įranga buvo išbandyta. Naują, kokybišką garsą ir vaizdą kartu su Palangos koncertų salės direktoriumi Remigijumi Ambrulaičiu įvertino ir Palangos vicemeras Rimantas Antanas Mikalkėnas bei Savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Robertas Trautmanas.

Savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas R. Trautmanas pasidžiaugė, jog Palangos koncertų salės garsas ir apšvietimas atsidūrė tikrų profesionalų rankose. "Tai leis rodyti itin plataus diapazono renginius nuo cirko iki baleto", - mano vedėjas.

Palangos vicemeras R. A. Mikalkėnas pažymėjo, jog siekis užtikrinti renginių kokybę yra pagrindinis Palangos koncertų salės siekis. "Aukščiausio lygio apšvietimo bei garso įranga bei ją prižiūrintys specialistai yra vienas iš labai svarbių žingsnių, priartinančių prie šio tikslo. Belieka sulaukti renginių, kuriuose išgirsime ir pamatysime rezultatą", - sakė vicemeras ir anonsavo, jog gegužės mėnesį Palangos koncertų salėje vyksiančio tradicinio pučiamųjų orkestrų festivalio "Amber Wind" metu bus pristatyta dar viena naujiena - vadinamoji "kriauklė". Tai akustinis įrenginys, skirtas gyvos muzikos koncertams, užtikrinantis, kad kokybiškas garsas pasiskirstytų ne tik žiūrovų salėje, bet, kad ir atlikėjai save girdėtų puikiai.

Įvertinti sumontuotos garso ir vaizdo aparatūros galimybes ir kokybę klausytojai turės progos jau greitu laiku. Pasak Palangos koncertų salės direktoriaus R. Ambrulaičio, šiuo metu baigiama derinti renginių programa, kurioje netrūks įvairaus žanro pasirodymų. Visa informacija apie renginius Palangos koncertų salėje rasite www.palangosks.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder