Willas ir Jadenas Smithai filme „Žemė – nauja pradžia“ grumsis su apleista planeta

Willas ir Jadenas Smithai filme „Žemė – nauja pradžia“ grumsis su apleista planeta

Neįtikėtinai sėkmingą duetą 2006-ųjų filme „Ieškantys laimės“ (angl. „The Pursuit of Happyness“) pademonstravęs aktorius Willas Smithas su sūnumi Jadenu sugrįžta drauge į kino ekranus filme „Žemė – nauja pradžia“ (angl. „After Earth“). Naujojoje juostoje jų herojų lauks išbandymų kupina kelionė, kurios metu jie turės nugalėti baimes ir parodyti dvasios stiprybę.

Filmų „Šeštasis pojūtis“ ir „Nepalaužiamasis“ su Bruce‘u Willisu režisieriaus M. Night‘o Shyamalan‘o naujojoje juostoje „Žemė – nauja pradžia“ žiūrovai nusikels tūkstantį metų į ateitį. Dėl Žemėje vykusių kataklizmų žmonija buvo priversta gelbėtis ir palikti nesvetinga tapusią planetą. Čia viršų paėmė naujos, genetiškai pakitusios gyvybės formos, o augalai, gyvūnai ir vabzdžiai išvystė kraupią gynybinę funkciją, kurios tikslas – visais įmanomais būdais naikinti žmonių rasę.

Išlikusiųjų žmonių naujieji namai – planeta Nova Prime, kurioje buvo įsteigti specialiosios gynybinės Reindžerių pajėgos. Jų generolas Caiferis Reidžas (akt. W. Smithas) grįžta namo, pas šeimą, po ilgalaikės misijos. Čia jo laukia ne tik žmona, bet ir ūgtelėjęs 13-metis sūnus Kitai (akt. J. Smithas). Maištingas jaunuolis kone bebaimis, tačiau tėvas nepatenkintas jo neapgalvotu elgesiu ir neatsargumu. Norėdamas sutvirtinti jųdviejų santykius ir atrasti nutrūkusį ryšį generolas pasiima sūnų į misiją Žemėje.

Tačiau planuota treniruote virsta kova dėl išlikimo, mat komandos laivą sumaitoja asterodai. Erdvėlaivis nukrenta, įgula žūsta, o vieninteliai likę gyvieji – tėvas ir sūnus. 44-erių W.Smitho herojus sunkiai sužeistas, o jaunajam Kitai tenka pasikliaujant tik tėvo nurodymais ir savo intuicija. Vaikino užduotis – keliauti per grėsmingus miškus ir lygumas, kad galėtų pasiūsti signalą į Novą Prime ir išsigelbėti. 14-mečio Jadeno herojus visuomet svajojo tapti kariu, kaip ir jo tėvas. Katastrofa – jo proga įrodyti, kad jis yra vertas, kad generolas juo didžiuotųsi.

Kaip pranešė Hollywoodreporter.com, kvapą gniaužiančiame mokslinės fantastikos filme netrūksta veiksmo ir netikėtų siužeto posūkių, o Willo ir Jadeno Smithų vaidybą stebėti – vienas malonumas. Lietuvą juosta „Žemė – nauja pradžia“ pasieks birželio 7 dieną.

Filmo „Žemė – nauja pradžia“ anonsas:

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder