Už geriausius kino darbus - "Sidabrinės gervės"

Už geriausius kino darbus - "Sidabrinės gervės"

Šeštadienį Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) Didžiojoje studijoje vyks Lietuvos kino apdovanojimų "Sidabrinė gervė" vakaras. Jo metu paaiškės, kam atiteks "Sidabrinės gervės" statulėlės net 12-oje nominacijų. Apdovanojimų iškilmes tiesiogiai transliuos LRT televizija ir portalas LRT.lt.

Tradiciškai vienam kino grandui bus įteikta "Auksinė gervė" už gyvenimo nuopelnus, o jaunas kino kūrėjas gaus "Sidabrinės gervės kiaušinį". Taip pat bus įteiktas publikos simpatijų prizas ir specialus LRT apdovanojimas už nuopelnus kinui Lietuvoje.

Studijos scenoje kino menininkus ir žiūrovus sveikins Alina Orlova, Nomeda Kazlaus, Aistė Lasytė, Ainis Storpirštis, Donato Katkaus vadovaujamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestras.

Iškilmes ves kino ir teatro aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė. Jos partneris scenoje bus vienas iš LRT laidų vedėjų, tačiau, kuris konkrečiai, rengėjai neatskleidžia.

Lietuvos kino apdovanojimus "Sidabrinė gervė" pristato LiKA (Lietuvių kino akademija) ir Lietuvos kino centras. Apdovanojimų globėjas - Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder