Londone įvyko naujo filmo apie princesę Dianą premjera

Londone įvyko naujo filmo apie princesę Dianą premjera

Londone įvyko naujo filmo apie princesę Dianą (Diana) premjera. Juostoje, sukurtoje pagal knygą "Diana: paskutinė jos meilė" ("Diana: Her Last Love"), teigiama, kad didžioji Dianos meilė iš tikrųjų buvo pakistaniečių chirurgas Hasnatas Chanas (Hasnat Khan), praneša agentūra AFP.

Britų ir australų aktorė Naomi Vats (Naomi Watts), filme sukūrusi Dianos vaidmenį, ant raudono kilimo pasirodė su savo kino partneriu Neivinu Endriusu (Naveen Andrews). Jis suvaidino princesės draugą Dodį al Fajedą (Dodi al Fayed), su kuriuo buvusi britų sosto įpėdinio princo Čarlzo (Charles) žmona 1997 metų rugpjūtį žuvo per autoavariją Paryžiaus tunelyje.

N. Vats prisipažino, kad rizikavo, sutikdama priimti šį vaidmenį. Atsakydama į klausimą, ar nebijo, kad filmas gali žeisti Dianos sūnus Viljamą (William) ir Harį (Harry), aktorė sakė: "Tikiuosi, kad jie, jei pamatys filmą, supras, kad mes jį kūrėme su pagarba". Britų karališkieji rūmai filmą ignoravo.

N. Vats sulaukė kritikos, kad nėra panaši į Dianą ir kad per filmavimą turėjo nešioti nosies protezą. Ji yra vienintelė žinoma aktorė, suvaidinusi filme.

Juostoje vystoma tezė, kad Diana užmezgė meilės ryšį su Dodžiu tik todėl, kad sukeltų pavydą H. Chanui. Pakistanietis, kuris ir dabar gyvena Didžiojoje Britanijoje, kritikavo filmą, vadindamas jį "visiškai neteisingu". Jis pareiškė jo nežiūrėsiąs. H. Chanas niekada nekalbėjo apie santykius su Diana, todėl scenos su juo filme yra išgalvotos.

Diana ir Čarlzas po 15 audringų santuokos metų oficialiai išsiskyrė 1996-aisiais. Netikėta mylimos princesės mirtis britų monarchiją įstūmė į gilią krizę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder