"Greiti ir įsiutę 7" filmavimai atidėti neribotam laikui

"Greiti ir įsiutę 7" filmavimai atidėti neribotam laikui

Tragiška aktoriaus Paulo Walkerio žūtis lapkričio 30-ąją negalėjo palikti abejingais žmonių, dirbusių ties septintuoju franšizės „Greiti ir įsiutę“ (angl. „Fast and Furious“) filmu. Kino studija Universal oficialiai pranešė neribotam laikui atidedanti juostos filmavimus.

„Šiuo metu labiau nei filmavimais esame susirūpinę Paulo bei „Greitų ir įsiutusių“ šeima ir jos palaikymu. Prieš žiūrovus ir Paulą jaučiame atsakomybę laikinai sustabdyti filmo „Greiti ir įsiutę 7“ parodymą kinuose. Franšizės gerbėjų prašome laukti papildomos informacijos, išlaikyti rimtį bei drauge gedėti pernelyg anksti anapilin išėjusio draugo ir partnerio“, - rašoma oficialiame kino studijos pranešime spaudai.

Manoma, jog „Greiti ir įsiutę 7“ filmavimai sustabdyti mažiausiai iki Naujųjų metų, tad užgeso paskutinės gerbėjų viltys filmą kinuose pamatyti 2014-ųjų liepos 11 dieną, kuomet ir buvo numatyta juostos premjera.

Nors buvo manoma, kad kino studija Universal gali atsisakyti tęsti vieną garsiausių kino franšizių, tokius gandus Universal kategoriškai paneigė, nekomentuodama, kiek septintojo filmo „Greiti ir įsiutę“ scenų nufilmuoti nebepavyks.

Kartu su oficialiu pranešimu spaudai vakar Universal išplatino ir jautrų P. Walkerio garbei sukurtą filmą, sumontuotą iš įvairių filmų serijos „Greiti ir įsiutę“ atkarpų. Naujienų srautą Universal papildė dar vienu pranešimu apie tai, jog dalis filmo „Greiti ir įsiutę 6“ Blu-ray ir DVD diskų pardavimo pajamų bus paaukota Paulo Walkerio 2010-aisiais įkurtam labdaros – paramos fondui „Reach Out WorldWide“, padedančiam nukentėjusiems nuo stichinių nelaimių. Būtent po susitikimo su savo fondo nariais aktorius tragiškai žuvo lapkričio 30-ąją, amžiams likdamas gerbėjų ir draugų širdyse.

Kino studijas Universal filmas, skirtas aktoriui Paului Walkeriui atminti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder