Dar daugiau stebinančių „Debesų žemėlapio“ kadrų – siužete "Aktoriaus svajonė"

Dar daugiau stebinančių „Debesų žemėlapio“ kadrų – siužete "Aktoriaus svajonė"

Netikėtas, vienas labiausiai pasaulį šiemet nustebinusių ir suintrigavusių filmų „Debesų žemėlapis“ (angl. „Cloud Atlas“) jau lapkritį pasieks Lietuvos kino teatrus. Jo kūrėjai pristatė gerbėjams naujausią siužetą, pavadintą „Aktoriaus svajonė“, kuriame galima iš arčiau išvysti netikėtuose amplua šioje juostoje pasirodančias kino pasaulio žvaigždes.

Viena filmo pažibų – Hughas Grantas – dar anksčiau pasakojo, kad „Debesų žemėlapio“ scenarijus išskirtinis – itin ambicingas ir parašytas su didžiuliu vaizduotės polėkiu. „Aš niekada nemaniau, kad man pasiūlys vaidinti hanibalų genties vadą“, – teigė jis.

„Kiekvienam aktoriui teko vaidinti keturis, penkis ar net šešis herojus. Tai visiškai kitoks kinas, tai – tikras spektaklis. Man teko įkūnyti ir vyrą, ir žydę moterį – vaidmenis, kurių nebūčiau įsivaizdavusi net beprotiškiausiose savo svajonėse“, – naujajame filmuke sakė žavioji Halle Berry. Ji prisipažino, kad būdavo smagu matyti kolegas grimerinėje. „Kartais žvilgtelėdavau į žmogų ir tik po to suprasdavau, kad nepažinau Hugh Granto“, – šypsojosi ji.

Visa filmo komanda buvo taip sužavėta neįtikėtinais pokyčiais ir pojūčiais filmavimo aikštelėje, kad jiems šis darbas tapo neįtikėtinu žaidimu ir atrakcija, kurios nė vienas dar nebuvo patyręs. „Būčiau vilkėjusi bet kokį kostiumą, bet kokią priklijuojamą nosį ar smakrą, kad tik būčiau viso to dalimi“, – tikino garsioji aktorė Susan Sarandon.

Kiti „Debesų žemėlapio“ komandos nariai akcentavo naujojo, jau kritikų puikiai sutikto ir pripažinto, režisierių Lanos ir Andy Wachowski bei Tomo Tykwerio darbo išskirtinumą ir plačius užmojus, įrodžiusius, kad kine galima padaryti dar daugiau, nei manyta iki šiol. Aktoriai filme pasikeičia neatpažįstamai – skirtingose epizoduose keičiasi ne tik jų tautybė, bet ir plaukų, odos spalva, jie tampa visiškai nepanašūs į ankstesnius herojus.

Nors filme, atrodo, pasirodo daugybę aktorių, kone visas roles atliko maždaug 10 žmonių. Pavyzdžiui, Tomas Hanksas ir Halle Berry atlieka po šešis skirtingus vaidmenis, o aktoriai Benas Whishawas ir Jimas Sturgessas – po penkis.

„Debesų žemėlapis“ pasakoja šešias istorijas, kurios vyksta skirtingose pasaulio vietose ir skirtingu laiku.

Naujasis siužetas „Aktoriaus svajonė“:

Smalsuoliams – dar daugiau „Debesų žemėlapio“ akimirkų ir platesni pokalbiai su aktoriais ir kino kūrėjais:

Vienu įdomiausių 2012-ųjų filmų tituluojamas įspūdingas kino epas „Debesų žemėlapis“ Lietuvos kino teatruose – nuo lapkričio 23 dienos.

Filmo „Debesų žemėlapis“ lietuviškai titruotas anonsas:

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder