Bilas Klintonas susirūpino savo reputacija

Bilas Klintonas susirūpino savo reputacija

Režisieriaus Martino Skorsezės (Martin Scorsese) planai sukurti dokumentinį filmą apie prezidentą Bilą Klintoną (Bill Clinton) sustabdyti dėl buvusio JAV vadovo bandymų kontroliuoti filmą, šiam baiminantis, kad kino juosta galėtų pakenkti prezidento kėdės siekiančiai jo žmonai Hilari Klinton (Hillary Clinton), rašo "Business Insider".

Leidinys "New York Times" penktadienį pranešė, kad iš dalies nufilmuoto dokumentinio filmo darbams kelią pastojo B. Klintonas, pareiškęs norą patvirtinti su duotais interviu susijusius klausimus ir kitus filmo aspektus.

"Akivaizdu, kad netinkamas kameros kampas, netikėtas klausimas ar net akivaizdus M. Skorsezės aplaidumas suterštų B. Klintono reputaciją ar suteiktų peno H. Klinton kritikams, artėjant 2016 m. rinkimų kampanijai", - rašė "New York Times". - Matyt, norint išvengti tokių problemų, B. Klintonui artimi žmonės siekė išspręsti iškilusius klausimus ir nuėjo taip toli, kad net reikalauja tam tikrų filmo vietų iškarpymo".

Klintonų šeimos atstovai įvairias leidinio interpretacijas paneigė. Vis dėlto, per pastaruosius dvejus metus filmavimo grupė jau nemažai sukūrė ir netgi nufilmavo B. Klintono filantropines keliones į Afriką.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder