Aktorė Rachel Weisz žavisi Jeremy Rennerio vyriškumu ir fizine jėga

Aktorė Rachel Weisz žavisi Jeremy Rennerio vyriškumu ir fizine jėga

Jaunai mamai, grožiu ir įspūdinga figūra apdovanotai aktorei Rachel Weisz netrūksta drąsos ir nutrūktgalviškumo. Įtempto siužeto veiksmo trileryje „Bornas. Palikimas“ įkūnijusi mokslininkę Martą, įsivėlusią į pavojų sūkurį, moteris pasišovė daugelį kaskadinių triukų atlikti savarankiškai ir atviravo, jog tai buvo ypatingai sunku. „Filme labai daug veiksmo. Lenktynių motociklais scenai Maniloje treniravomės kelias savaites kol galiausiai ji buvo nufilmuota. 90 procentų filme matomų triukų mudu su Jeremy atlikome be dublerių ir kaskadininkų pagalbos – važiavome dideliu greičiu, šokinėjome per tiltus ir net įsirėžėme į autobusą! Buvo baisu, tačiau Jeremy puikiai vairuoja motociklą ir yra pavydėtinos fizinės formos, tad šalia jo jaučiausi saugi“, - įspūdžiais iš filmavimo aikštelės dalinosi aktorė, prisipažinusi, jog žavisi kolegos vyriškumu ir fizine jėga. „Jis – tikras slaptasis agentas“, - susižavėjimo vyru neslėpė moteris.

Nepaisant Rachel Weisz jam skirtų pagyrų Jeremy Renneris teigė, jog filmuojant gaudynių motociklais scenas siaubingai bijojo dėl už jo nugaros sėdinčios aktorės. „Mane kaustė milžiniška baimė padaryti kažką ne taip ir sužaloti Rachel arba suteikti jai skausmo. Juk viena yra atsakyti už save ir visai kas kita būti atsakingu ir už šalia esantį žmogų, kuris tavimi pasitiki“, - atviravo aktorius, teigiantis, jog savo gyvenimo nebeįsivaizduoja be adrenalino. „Dievinu greitį ir pavojus. Filmuojant juostą „Bornas. Palikimas“ patyriau bene aštriausius potyrius savo karjeroje“, - kalbėjo vyras ir patikino, jog net negalvodamas viską pakartotų dar sykį.

Paklaustas apie vaidmenį filme, kurio vizitine kortele buvo Mattas Damonas, ne vienerius metus su aktoriumi bendraujantis ir šiltus santykius palaikantis J. Renneris atviravo esąs didžiu jo gerbėju. „Su Mattu ne kartą kalbėjomės apie naująjį mano vaidmenį. Jis visapusiškai mane palaikė ir negailėjo patarimų. Tai neįtikėtinai malonu“, - prisipažino M. Damono imtis vaidmens padrąsintas aktorius.

Ketvirtojoje borniados dalyje įvykių sūkuryje atsiduria kitas slaptasis CŽV agentas Aronas Krosas (vaidina akt. Jeremy Renner). Kaip ir Džeisonas Bornas, priklausęs programai „Treadstone“, Krosas pasiryžęs atskleisti eilinį pasaulinio masto sąmokslą ir apnuoginti CVŽ paslaptis. Deja, aplinkybes apsunkina faktas, jog Aronas paskelbiamas CVŽ medžioklės taikiniu, tad dabar jam teks ne tik išpainioti paslapčių ir slaptų operacijų ritinį, tačiau ir bandyti išgyventi, pasitelkus visus savo gebėjimus bei apsaugoti kartu besislapstančią mokslininkę Martą (akt. Rachel Weisz).

Nauji herojai, paslaptingi siužeto vingiai ir dar painesnės paslaptys bei pasaulinio masto sąmokslai – visa tai naujame režisieriaus ir scenaristo Tony Gilroy įtempto siužeto veiksmo trileryje „Bornas. Palikimas“. Į Lietuvos kino ekranus slaptųjų agentų žaidimai įsisuks jau rugsėjo 7 dieną.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder