Žmonės šventė, o policijos patruliai sunkiai dirbo

Žmonės šventė, o policijos patruliai sunkiai dirbo

Šventinį savaitgalį Patrulių rinktinės pareigūnams darbo netrūko. Patruliai gavo 374 pranešimus apie pažeidimus ir nusikaltimus bei sulaikė 77 asmenis. Kaip visada, dažniausiai pareigūnams teko malšinti butuose triukšmaujančius gyventojus (54), šeimyninius barnius (14), viešosios tvarkos pažeidėjus (27), svetimą turtą pasisavinti bandžiusius asmenis (18) bei Kelių eismo taisyklių pažeidėjus (37). Vien dėl smurto šeimose policijos pareigūnai sulaikė 9 vyrus.

Penktadienį per pietus gautas pranešimas, kad Taikos ir Baltijos prospektų sankryža eina du vyrai, kurie pavogė metalinę tvorą. Nuvykus pasitiko nepilnamečiai globos namų "Rytas" auklėtiniai, kurie paaiškino, kad du vyrai pavogė metalinę tvorą iš statybvietės netoli globos namų "Rytas" ir nuėjo Dubysos gatvės link. Važiuojant Dubysos gatve, pastebėti du vyrai, kurie, pamatę pareigūnus, bandė pabėgti, bet buvo sulaikyti. Dubysos gatvėje esančios metalo supirktuvės vedėjas patvirtino, kad šie vyrai atnešė į supirktuvę metalinį tvoros tinklą, taip pat ir kovo 28 d. buvo atnešę tokį tinklą. Abu vyrai nuvežti į 2 PK.

Po pietų gautas pranešimas, kad Laukininkų 31 name yra sumušta Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotoja. Patrulius pasitikusi darbuotoja pranešė, kad ją  vykdant savo pareigas sumušė minėto buto gyventoja. Užėjus į minėtą butą, buvo matyti daugiadienio girtavimo ženklai, darbuotojos paėmė mažametį vaiką ir išsivedė į laiptinę. Iš buto išėjo neblaivūs vyriškiai ir aktyviais veiksmais pradėjo priešintis pareigūnams, prie jų prisidėjo ir moteris. Moteris laiptinėje pakėlė gėlių vazoną ir metė į pareigūnus. Panaudojus specialiąsias tramdymo priemones, 3 įtariamieji buvo sulaikyti dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Šeštadienį ryte, patruliuojant Naikupės gatvėje, pastebėta tamsaus gymio moteris. Įtarus, kad ji gali turėti akcizinių prekių, buvo paprašyta parodyti rankinės turinį. Aptikti 24 pakeliai cigarečių „Minsk capital“ su Baltarusijos banderolėmis. Moteris nuvežta į 2PK.

Patruliuojant Upelio gatvėje esančiame garažų kooperatyve „Spindulys“, pastebėtas automobilis, į kurio kuro baką vyras pylė kurą. Patikrinus garažą, prie kurio stovėjo minėtas automobilis, rasta įvairių talpų su dyzeliniu kuru (apie 400 litrų) ir apie 80 litrų benzino. Į vietą iškviesti 2PK darbuotojai. Garažo ir automobilio savininkas neturėjo kuro įsigijimo dokumentų.

Sekmadienį vakare gautas pranešimas, kad Liepojos g., Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, yra sulaikyti du jaunuoliai. Atvykus į įvykio vietą, apsaugos darbuotojai perdavė sulaikytus asmenis, kurie vaikščiojo po ligoninę ir vaizdavo gydytojus. Abu buvo apsirengę balta medikų apranga, rankose laikė rentgeno nuotrauką. Dėl šio įvykio du 1995 m. gimę jaunuoliai nuvežti į 1PK.

Pirmadienį vakare Žalgirio g. pastebėtas važiuojantis taksi automobilis „Mercedes“. Sustabdžius bei patikrinus mašinos bagažinę, rastas plastikinis indas, kuriame buvo 46 folijos lankstinukai su žalsvai rusvos spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, narkotinė medžiaga. Dar 9 folijos lankstinukai buvo rasti automobilio salone. Iš viso rasti 55 folijos lankstinukai. Sulaikytas vairuotojas bei du vaikinai perduoti 2PK pareigūnams.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder