Vilniuje - vienu kišenvagiu mažiau

Vilniuje - vienu kišenvagiu mažiau

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai ketvirtadienio popietę su įkalčiais sulaikė pareigūnams gerai žinomą, septyniolika kartų teistą kišenvagį Liną Alūzą.

Jis Vilniaus stotyje 74-ojo maršruto autobuse iš garbaus amžiaus moters rankinės slapčia pavogė kosmetinę su joje buvusiomis kosmetikos priemonėmis ir asmens dokumentais.

L. Alūzas stoties prekybos vietose stebėdavo pirkėjus - kas kur apsipirkęs įsideda piniginę. Taip nusižiūrėjo garbaus amžiaus moters piniginę rankinėje, nutaikė momentą, kai nukentėjusioji lipo į autobusą, ir iš rankinės pavogė kosmetinę. Pasirodo, moters rankinėje, prie piniginės, buvo panašios formos, tik didesnė kosmetinė. Įtariamasis pasirinko didesnį daiktą ir jį pavogė, tačiau tuoj pat civiliai apsirengę pareigūnai jį sulaikė su įkalčiais.

L. Alūzas pristatytas į policijos komisariatą, vėliau uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ateinančią savaitę ketinama šį ikiteisminį tyrimą perduoti teismui.

Paskutinį kartą šis asmuo buvo sulaikytas 2012 m. rugsėjį stotyje už kišenvagystę ir vėliau nuteistas 1 metų ir 10 mėnesių laisvės atėmimo bausme.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai įtaria, kad šis asmuo padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder