Vilkikai mėtė ratus ir jūrinius konteinerius

Vilkikai mėtė ratus ir jūrinius konteinerius

Klaipėdos kelyje link Šilutės antradienį, apie 8 val. 45 min., į neeilinį incidentą, kuris pasibaigė laimingai, pateko šiukšlevežė.

 Automobiliu "Mersedes benz", priklausančiu UAB "Specialus autotransportas", iš uostamiesčuio į Dumpių sąvartyną vyko trys žmonės. Kabinoje buvo vairuotojas ir du keleiviai-darbininkai.

 40-metis vairuotojas Kęstutis pasakojo, jog važiuojant vadinamu Rimkų viaduku staiga pamatė, kad iš priekio atrieda vilkiko ratas. Jis plokštuma trenkėsi į "Mersedes benz" priekinę dalį taip, kad išdužo priekinis stiklas, abudu galino vaizdo veidrodžiai, kabinoje iš spidometro iškrito rodyklės, iš savo vietos iškrito racija.

Ratas, atsitrenkęs į vilkiką, nuo kelio nuriedėjo apie 100 metrų į pievą. Sunkvežimio vairuotojas, pametęs ratą, incidento vietoje net nesustojo.

Beveik tuo pačiu metu tame pačiame kelyje į Šilutę, apie 1 kilometrą neprivažiavus Priekulės, 51-erių metų vilkiko "DAF" vairuotojas Vytautas pametė jūrinį konteinerį.

Konteineris, gabenamas į uostą, buvo tuščias ir vilkiko vairuotojas tik gūžčiojo pečiais nesuprasdamas, kaip tai galėjo atsitikti.

"Šilutėje ir degalinėje sukinėjausi, ir kelyje į Klaipėdą daug posūkių, o pamečiau konteinerį lygioje vietoje,"- kalbėjo Vytautas.

Per incidentą kelio danga neapgadinta, o išraustą kelkraštį vairuotojas žadėjo sulyginti su kastuvu.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder