Vilkaviškio rajone dingo dvylikametis ir keturiolikmetis

Vilkaviškio rajone dingo dvylikametis ir keturiolikmetis

Tik sekmadienio vakarą į Vilkaviškio rajono policiją kreipėsi dviejų dingusių berniukų tėvai, nors vaikai iš namų išėjo ir nebegrįžo dar šeštadienį. Jokių žinių apie juos nebuvo ir pirmadienį.

Berniukų motinos į policiją kreipėsi lapkričio 18 d. apie 20 val. Abi pareigūnams pranešė, kad jų sūnūs šeštadienį apie 18 val. Kybartuose išėjo iš namų (14-metis gyvena Basanavičiaus g., 12-metis - Vilniaus g.).

Lauke draugai susitiko ir į namus nebegrįžo. Tėvams vaikų rasti nepavyko - niekas jų nematė ir nežino, kur jie gali būti.

Jokių žinių apie save berniukai nepaliko, niekam nieko nepasakė apie savo planus. Savo telefonus abu paliko namuose. Neaišku, ar jie pasiėmė kokios nors mantos, ar turi pinigų.

Vieno iš dingusiųjų berniukų šeima įtraukta į socialinės rizikos grupę.

Vilkaviškio rajono policijos viršininkas Rolandas Gylys DELFI sakė, kad šis įvykis pareigūnams nepanašus į vaikų išdykavimą, nuo pirmadienio ryto pareigūnai apklausia šiuos berniukus pažįstančius asmenis, bendramokslius ir t.t. Tačiau iki vidurdienio nebuvo gauta jokios vertingesnės informacijos.

14-mečio Mindaugo Kirsnausko požymiai: apie 185 cm ūgio, labai lieso kūno sudėjimo, trumpi tamsūs plaukai, dėvėjo tamsiai žalios spalvos striukę, tamsiai mėlynos spalvos sportines kelnes, avėjo pilkos spalvos sportiniais bateliais.

12-mečio Deivido Mačiulaičio požymiai: apie 150 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpi šviesūs plaukai, dėvėjo juodą striukę, mėlynos spalvos sportines kelnes, avėjo juodos spalvos batus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder